info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yılmaz Özdil’in Mustafa Kemal Kitabı Rekorları Altüst Ediyor

Gazeteci yazar Yılmaz Özdil’in yıllarını vererek yazdığı Mustafa Kemal kitabı rekorları altüst etti. Geçtiğimiz hafta Edirne Kitap Fuarında da izdiham yaşanmıştı

Türkiye’nin en çok okunan yazarlarından biri olan; kaleme aldığı yazılarla gündem yaratan Yılmaz Özdil, Edirne Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen Edirne 6. Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu. Edirneliler, Yılmaz Özdil’i yakından görebilmek ve son kitabı olan “Mustafa Kemal”i imzalatmak için uzun kuyruklar oluşurdu.

Edirne 6. Kitap Fuarı’nın son günde Yılmaz Özdil, hayranlarıyla buluştu. Yılmaz Özdil hayranları fuara saatler öncesinden gelerek uzun kuyruklar oluşturdu. Yılmaz Özdil; fuara Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Eşi Esra Gürkan ile birlikte ‘İzmir Marşı’ eşliğinde geldi. Gürkan, Özdil’e çerçeveli Atatürk fotoğrafını hediye etti.

Özdil daha sonra kitabını Başkan Recep Gürkan ve eşi Esra Gürkan için imzaladı.

Özdil, Recep Gürkan için imzaladığı kitapta “Varlığı İle Onur Duyduğum Değerli Başkanım Recep Gürkan” ifadelerine yer verdi. Yılmaz Özdil ile buluşmak için fuara gelen Edirneliler ise ‘Mustafa Kemal’ kitabını okuyarak kuyrukta sıranın kendisine gelmesini bekledi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan kitabını imzalayan Özdil, kendisine yoğun ilgili gösteren okurlarıyla fotoğraflar çektirdi.

Bir haftada 500 bin satan kitap için Kırmızı Kedi Yayınevi, okuyuculara bir teşekkür ilanı yayınladı. İşte o ilan: