info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ, Edirne ve Kırklareline Şok Haber

Tren Seferleri Tekrar İptal Edildi

Edirne –Kapıkule arası tren seferlerinin başlaması ile ilgili çalışmalar yılan hikâyesine dönerken, bu kez Kapıkule-Çerkezköy arası tren seferleri de,15 Şubat 2016 tarihinden itibaren tekrar durduruldu. 

HALK TREN SEFERLERİNİN OLMAYIŞINA TEPKİLİ; “SEÇİMDEN SEÇİME Mİ AÇIYORLAR” 

Bilindiği üzere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan Muratlı-Tekirdağ seferleri, sadece birkaç ay sürmüş, sonra iptal edilmişti. Ardından yakın zamanda Kapıkule-Çerkezköy seferleri başlamıştı. Birkaç ay süren bu seferler de,15 Şubat 2016 tarihinden itibaren tekrar durduruldu. Bu konuya tepki gösteren vatandaşlar, “biz tren seferlerinin İstanbul’a kadar uzatılmasını beklerken, bu kez de tren seferleri tekrar kaldırıldı. 

Bizimle dalga mı geçiyorlar? Bu tren seferleri seçimden seçime mi yapılacak? 4-5 yıldır bir tren yolu nasıl bitmez. 

Tekirdağ milletvekilleri ne iş yapıyor? Onlardan tren seferlerinin tekrar başlaması için konuyu Ankara’ya taşımasını istiyoruz.” Dediler. 

Edinilen bilgilere göre, Edirne’den İstanbul-Halkalı’ya kadar yol yapım çalışması bittiği halde, TCDD müdürlüğü bu konuda bir çalışma yapmamakta, buna mukabil mevcut seferleri 15 Şubat 2016 itibariyle kaldırarak halkın tepkisini çekmektedir. 

Tekirdağ milletvekilleri ve Ulaştırma Bakanlığının bu konuda ne gibi bir çalışma yapacağı, Tekirdağ halkı tarafından merakla bekleniyor.
Kaynak : Murat Ürtekin