info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bir Güneş, Bir Yağmur Yeni Haftada Hava Nasıl Olacak

Yerel Sağanaklara Dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahminlerini yayınladı. Geçtiğimiz hafta vatandaşlara zor anlar yaşatan sağanaklar bu hafta yerel olarak etkili olacak. Hafta boyunca yerel sağanaklar bölge bölge etkileyecek. İşte Meteoroloji'nin hava durumuna dair son tahminleri... Yeni haftada hava durumunun nasıl seyredeceği vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor.

Yaz yağmurları yeni haftada da sürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Trakya, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Adana ve Osmaniye çevreleri, Hatay’ın kıyı kesimleri ile Orta ve Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

MARMARA Parçalı bulutlu, bugün akşam saatlerine kadar Trakya kesiminin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BILECIK °C, 32°C Parçalı bulutlu

EDIRNE °C, 31°C Parçalı bulutlu, bugün akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ISTANBUL °C, 32°C Parçalı bulutlu, bugün öğle saatlerine kadar Avrupa yakası aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KOCAELI °C, 33°C