info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Edirne’nin Gururu Oldular

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Siyaset Dergisi’nin “yılın enleri” ödül töreninde ödül aldılar.

Siyaset Dergisi 20.yılına özel, ödül alacak kişi ve kurumları belirlemek amacıyla yaptığı anketlerle, Türkiye’nin enlerini seçti. Anketlerin sona ermesi ile birlikte, görkemli ödül töreni ile Yılın Enleri ödüllerini aldılar.
           
Siyaset Dergisi’nin ödül töreninde, Edirne’den iki önemli isim “Yılın Enleri” arasına girerek, başarılı çalışmalar yaptıklarını bir kez daha ispatlamış oldular. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Yılın Valisi seçilirken; Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’da Yılın Belediye Başkanı seçildi. Ankara’da düzenlenen ödül töreninde, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın ödüllerini İçişleri Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi Abdülkadir Aksu takdim etti.
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, kendisini ödüle layık gören herkese teşekkür ederken, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yaptığı konuşmada kadına karşı şiddete dikkat çekti. Belediye Başkanı Gürkan, “Ülkemizde son dönemde kadına karşı şiddet maalesef artmış durumda. Son günlerde tüm ülke olarak acısını yüreğimizde hissettiğimiz kadın cinayetinin son olmasını diliyoruz. Bir erkek olarak kadına karşı şiddet uygulanmasından dolayı utanç duyuyorum. Türkiye'deki tüm erkeklere sesleniyorum, ne olur bu şiddeti durdurun. Bu ne erkekliğe, ne adamlığa, ne insanlığa yakışır. Kadın cinayetlerine hayır.” dedi.