info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kırklareli’de İğrenç Olay

Kırklareli’de üç gün önce ortadan kaybolan 4’üncü sınıf öğrencisi H.İ.A.’nın bulunması için çalışmalarını sürdüren Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir marketin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak ekmek fırınında çalışan 45 yaşındaki Y.T.’yi gözaltına aldı.

Y.T. emniyetteki sorgusunda H.İ.A.’yı kendisinin kaçırdığını ve Kırklareli Belediye Mezarlığı yakınlarındaki İnciraltı Mevkii’nde tecevüz etmek isterken direnmesi üzerine ellerini ayakkabı bağı ile bağladığını söyledi. Zanlının çocuğa tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.
 
CESEDİ BULUNDU
 
Bu itiraf üzerine İnciraltı Mevkii’ne giden polis ekipleri çalılıklar içerisinde H.İ.A.’nın cesedini buldu. Küçük çocuğun cesedi, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için Kırklareli Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Haberi alarak hastaneye gelen H.İ.A.’nın yakınları sinir krizleri geçirdi. Gözaltına alınan zanlının sağlık kontrolü için Kırklareli Devlet Hastanesi’ne getirilmesi sırasında linç girişimine karşın polis etten duvar örerek gazetecilerinde görüntü almasını engellemeye çalıştı.
 
3 GÜN ÖNCE KAYBOLMUŞTU
 
Gözaltına alınan zanlının sorgusu sürüyor. Talihsiz çocuğun cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ortaokul 4. sınıf öğrencisi H.İ.A. 3 gün önce okula gitmek için evden ayrılmış, bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ekipler, iz köpeklerinin katılımıyla arama çalışması başlatmıştı.