info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gazeteciye Eğitime Katkı Ödülü

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Karşıyaka Haber Gazetesi Yazarı Yılmaz Durmaz’a eğitime katkı ödülü verdi.

Mavişehir ilkokulunda yapılan Karşıyaka okul müdürleri yıl sonu değerlendirme toplantısında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu tarafından Gazeteci Yılmaz Durmaz’ı eğitim öğretim çalışmalarına verdiği katkıdan dolayı teşekkür belgesi ve bir plaket ile ödüllendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Yılmaz Durmaz’ın Karşıyaka’daki eğitim öğretim çalışmalarında her zaman eğitimcilerin yanında yer aldığını belirterek şöyle konuştu. “Yılmaz hoca eğitim- öğretim çalışmalarında İlçe Milli Eğitime, okullarımıza Karşıyaka Haber ve diğer alanlarda yazıları, yaptığı haberleri ve hiçbir karşılık beklemeden çektiği ve bizimle paylaştığı fotoğraflar ile çalışmalarımıza büyük katkı sağladı.

Her zaman kendisi fotoğraflarımızı çekti, şimdi biz onun fotoğrafını çekeceğiz. Sizlerin huzurunda bu ödülü veriyorum. Kendisine teşekkür ediyorum” Yılmaz Durmaz’da kendisinin emekli öğretmen ve bir eğitim gönüllüsü olduğunu belirterek, şunları söyledi. “Geleceğin umudu olan çocuklarımızı daha iyi yetişmesi için 24 saat eğitimcilerin emrindeyim.

Takdir edilmek çok güzel bir duygu. Bu güzel anı bana yaşattığınız için asıl ben sizlere teşekkür ederim”

Kaynak : Murat Ürtekin