info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mansur Yavaş Sessizliğini Bozdu

CHP’de adı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak geçen Mansur Yavaş da sessizliğini bozdu. Yavaş, yerel seçimlerde CHP’den aday olmak istediğini açıkladı.

CHP'de gündem Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı... Ankara kulislerini hareketlendiren iddia Mansur Yavaş  oldu. Dün, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Şükrü Karaca twitter hesabından "Değerli dostum güzel halk adamı Mansur Yavaş Ankara'ya hayırlı olsun” diye yazmıştı.
 
Son yerel seçimlerde MHP'den aday olan Mansur Yavaş ise FOX'ta yayınlanan Çalar Saat'te, gazeteci İsmail Küçükkaya'ya çarpıcı açıklamalar yaptı. Küçükkaya'nın açıklamalarına göre, Yavaş, kararını verdiğini, CHP'den aday olmak istediğini söyledi. "Endişeniz var mı' sorusuna "Hayır yok, ben kazanırım. Gökçek'le didişmeden, sadece projelerimi konuşacağım" diye cevap verdi.
 
 'Teklif,  Kılıçdaroğlu'ndan mı geldi' sorusuna 'Evet' yanıtı veren Yavaş, CHP lideriyle birebir görüşme yapmadığını, bir genel başkan yardımcısı ve danışman ile görüştüğünü kaydetti.  Yavaş, olası bir aksi durumda yanlış anlaşılmamak için bire bir görüşme gerçekleştirmediği mesajını da verdi.
 
BEYPAZARI'NA GİTTİM, HAVAYI TARTTIM...
 
Yavaş, 'Beypazarı'na gittiğini, havaya baktığını, her şeyin çok olumlu olduğunu, ailesinin, destek verdiğini belirterek "Kararımı verdim, CHP'den aday olmak istiyorum" diye konuştu. Yavaş, konunun artık CHP'nin parti kurullarında görüşüleceğini aktardı.