info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Önce Yağmur, Sonra Kar

Beklenen yağışlı hava dalgası adım adım geliyor.

Bugünden itibaren yurdun üstünü saracak bulutlarla beraber hava sıcaklıkları da adım adım düşüyor. Yarından itibaren yurdu etkisi altına başlayacak yağışların ardından son dakika verilerine göre kar geliyor. Kurak geçen aylar sonrasında haberler iyi, tüm yurda yağışlar geliyor... Beklenen soğuk ve yağışlı dalgasıyla ilgili son haberler geldi. Bugünden itibaren yurdun batısından başlayarak bulutlanma artıyor, yarından itibaren yağmur geliyor.

Yağmurla beraber gün be gün düşecek hava sıcaklıklarının adından kar yağışı bekleniyor. Son dakika verilerine göre kar yağışı için beklenen tarih ise 15 Ocak…

Beklenen ve bir türlü gelmeyen kar yağışı için Meteoroloji’nin işaret ettiği tarihler geliyor. Yarın başlayacak yağmurlar sonrası hafta sonu yağışlar kara dönüşecek. İstanbul’da kar yağışı için ise 15 Ocak Pazertesi günü ihtimallerin yüksek olduğu görülüyor. Bugünden itibaren şemsiyelerinizi hazır tutun. Geçen sene ocak ayının ilk haftası İstanbul'da yoğun kar yağışı görüldü.

Ulaşımda aksaklıklar yaşanırken kar yağışı ve soğuklar hayatı etkiledi. Büyükçekmece gölünde yer yer donmalar meydana geldi. Türkiye’nin tamamı beyaz örtüye bürünürken bazı bölgelerde kar kalınlığı rekorlara yaklaştı.