info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süper Loto İkramiyesi Milli Piyango İkramiyesini Aştı

Süper Loto sonuçları açıklandı ve Süper Loto`nun haftalardır devreden ikramiyesi bir kere daha devretti.

Süper Loto sonuçlarına göre bu hafta da kazanan kimse çıkmadı ve Süper Loto bu haftayla birlikte 8. kere devretti, ikramiye Milli Piyango yılbaşı ikramiyesinin çeyrek bilete düşecek tutarını aştı.

Süper Loto’nun büyüyen ikramiyesi Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişinde vereceği 61 milyon liranın, çeyrek bilete düşecek olan 15,25 milyonu aştı. Süper Loto 8. kez devrederken ikramiye 18 milyona dayandı. Gelecek hafta Süper Loto sonuçlarının doğru tahmin eden kişinin 20 milyonun üzerinde ikramiye alması bekleniyor.

Her perşembe olduğu gibi bu hafta da zengin olma hayali kuran vatandaşlar Süper Loto sonuçlarını merak ediyor. 28 Aralık 2017 tarihinde MPİ tarafından düzenlenen çekiliş ile Süper Loto sonucu şu şekilde: 7, 20, 33, 39, 40 48

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişi yaklaşıyor, biletlerini alanlar büyük umutlarla 31 Aralık gecesini bekliyor, bilet almayı son dakikaya bırakanlar ise piyasada özellikle çeyrek biletlere büyük ilgi gösteriyor. Son haberlere göre uzmanlar Milli Piyango'ya büyük beklenti yüklenmemesi konusunda uyarıyor.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hatice Özyıldız Güz, 61 milyon liralık Milli Piyango yılbaşı ikramiyesi için bilet alan kişilerin çok büyük beklenti içine girmeleri halinde, bilete ikramiye isabet etmeyince aynı büyüklükte bir hayal kırıklığı yaşayacaklarını söyledi.