info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Anayasa Teklifi Çalışmaları Tekirdağ Lezzetleriyle Son Buldu

Mecliste yaklaşık 1,5 aydan beri devam eden Anayasa değişikliği teklifi çalışmaları son buldu.

Anayasa değişikliği teklifi çalışmalarının son gününde Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün ve İl Başkanı Cüneyt Yüksel mecliste bulunan tüm parti milletvekillerine ve meclis çalışanlarına ikramda bulundu.

1,5 AYLIK MARATON TAMAMLANDI, ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ TEKLİFİ KABUL EDİLDİ AK Parti'nin anayasa değişikliği teklifi, Meclisteki yaklaşık 1,5 aylık maratonunu tamamlayarak yasalaştı. Bu süreç içerisinde gecesini gündüzüne katan milletvekilleri Meclis, teklifinin kabul edildiği son gün, en kalabalık ve yoğun günlerinden birini yaşadı.

AK PARTİ TEKİRDAĞ ZİRVESİ VE MESTAN ÖZCAN TEKİRDAĞ LEZZETİNİ MECLİSE TAŞIDI TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLLERİ YÖREMİZE AİT LEZZETLERİ MECLİSE İKRAM ETTİ AK Partili vekiller seçim bölgelerine ait lezzetleri vekil arkadaşları ile paylaşarak ikramlarda bulundu. Anayasa Komisyonu başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün ve İl başkanı Cüneyt Yüksel ise yapmış oldukları organizasyonda yöremize ait olan Tekirdağ Köftemizi, Peynir helvamızı, Hayrabolu tatlımızı, piyazımızı tüm mecliste bulunan milletvekilleri ve meclis çalışanlarına toplamda yaklaşık iki bin kişiye ikram etti.

AK Parti Tekirdağ il Başkan Yardımcısı Mestan Özcan’ın organizesini yaptığı organizasyonda, Özcanlar köftenin uzman kadrosu ve çalışanları meclise götürdükleri köfteleri kısa sürede hazırlayarak tüm meclisin beğenisine sundu. Aralarında Başbakan Binali Yıldırım ve Bakanlarında bulunduğu akşam yemeğinde yöresel lezzetlerimiz vekiller tarafından çok beğenildi.

Başta T.C Başbakanı, Milletvekilleri ve Meclis çalışanları; AK Parti Tekirdağ Milletvekillerine, İl Başkanına, ve Özcanlar köfteye Tekirdağ'ın bu güzel lezzetlerini kendilerine tanıtıp ikram ettikleri için çok teşekkür ettiler.

Kaynak : Murat Ürtekin