info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Düğün Davetiyelerinde Vintage Etkisi

Tüm dünyada 2018`e Boho yani Bohem tarz damgasını vuruyor! Bu düğün konseptlerinde de kendini gösteriyor.

Çiftleri 70'lerin dünyasına büyülü bir yolculuğa çıkaran Boho tarzda düğünler, artık yeni sezonun en çok tercih edilen konsepti oldu.

Vintage, Gipsy, Hippi akımlarını içinde barındıran, sıradan olmayan, özgün Boho konseptiyle düğün organizasyonunuzu yaparken davetiyenizi de atlamamalısınız!

2018’de davetiyeler de Boho tarzıyla sıradanlığı sevmeyen ve değişikliğe açık olan çiftlerin tercihleri arasında. Doğal ve etnik özelliklerle süslenen davetiyeler, kişisel dokunuşlara da imkan tanıyor.

Boho tarz davetiyelerde fark yaratmak için neler kullanılabilir? Seçtiğiniz düğün davetiyesi, düğününüzün çok önemli bir parçası aslında. Rengi, stili ve yazı karakteriyle düğününüzün ana konseptini de yansıtacak.

Eğer ilhamınızı Boho tarzdan yana alıyorsanız seçimlerinizi de bu yönde yapmanız gerekiyor. 50’li yıllardan ilham alan davetiyelerde renkli ve hareketli vintage öğeler bulunurken, Rustik Bohem ve Gipsy stilinin romantizmi için de pastel tonları tercih etmek en doğrusu olacaktır.

Gips veya Bohem denildiğinde aklınıza gelen fırfırlı etekler, danteller, püsküller gibi detayları gelinliğinize olduğu gibi davetiyenize de yansıtabilirsiniz.

Gelin buketi ve saç aksesuarlarınızla uyumlu bir davetiye, konseptinizin bütünlüğünü de sağlayacak. Bunun için yapmanız gereken en önemli detay, pastel tonları tercih etmeniz.

Her gelin ve damat adayı, düğünlerinin özel olmasını ve uzun yıllar unutulmamasını ister. Kendi tarzlarını ve dokunuşlarını düğün konseptlerine yansıtmak isteyen günümüz çiftleri için Boho, çok doğru bir tercih olacaktır. Böylelikle sıradanlıktan kurtarılan düğün anlayışı, kişiye özel detaylarla yıllarca hatırlanacak özel bir güne dönüşecektir.