info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

YGS Soruları İle Cevapları Ne Zaman Açıklanacak?

2.5 milyonu aşkın öğrenci YGS`ye girdi.

Şimdi sıra soru ve cevaplarının yayımlarının yayımlanmasına geldi. Peki YGS soru ve cevapları ne zaman nereden açıklanacak?

YGS soruları ile cevapları ne zaman açıklanacak?

Türkiye’de çok sayıda öğrenci üniversite hayalleri için ilk adımı YGS ile atıyorlar. Aileler çocuklarını erkenden alıp sınav merkezine götürdüler ve öğrenciler gelecekleri için kritik bir öneme sahip Yüksek Öğretim Geçiş sisteminde ilk sınava girdiler.

Peki YGS’de öğrencilere soruları çözmeleri için 160 dakika süre verildi ve öğrenciler Türkçe, Matematik, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri kitapçıklarındaki soruları çözdüler. Şimdi de öğrenciler YGS soru vecevaplarının açıklanmasını bekliyorlar.

YGS SORU VE CEVAPLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Bugün YGS’ye giren öğrencilerin ve veliler sınavın nasıl geçtiğini merak ediyorlar. Öğrenciler 28 Mart tarihinde sonuçların açıklanmasından önce sınavlarının nasıl geçtiğini kontrol edebilmek için YGS soru ve cevaplarının yayımlanmasını bekleyecekler. YGS 2017’de çıkacak soruların cevaplarının gün iinde açıklanması bekleniyor.

YGS SORU VE CEVAPLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

YGS’nin saat 12.40’ta bitmesini müteakip soru kitapçıkları gün içinde sınava giren öğrencilerin erişimine açılacak. Öğreciler ÖSYM’nin AİS yani aday işlemleri sistemi üzerinden soru ve cevaplara ulaşabilecekler.