info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Okullar Hangi İllerde Tatil?

Yurtta etkili olan kar yağışı nedeniyle 32 ilde okullar tatil oldu. Bu illerin bazılarında tüm okullar bazılarında ise sadece taşımalı sistem tatil edildi.

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle 32 ilde bugün eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı. 

İşte o iller...

Erzurum il genelindeki tüm anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde eğitim öğretime bugün ara verildi. 

Valiliğin açıklamasında, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de bugün idari izinli sayılacağı duyuruldu.

Aksaray'da, Güzelyurt ve Gülağaç ilçelerinin geneli ile Ağaçören ve Ortaköy ilçelerinde taşımalı eğitim verilen okullarda bugün eğitim yapılmayacak.

Samsun'da Ayvacık, Asarcık ve Ladik ilçelerinde; Canik, Alaçam, Atakum, Salıpazarı, Tekkeköy ve Terme ilçelerinde de taşımalı eğitim verilen okullarda bugün eğitim öğretim yapılamayacak. 

Niğde il genelinde, 

Kayseri il genelinde taşımalı eğitim yapılan okullar, 

Nevşehir'in Acıgöl, Derinkuyu ve Hacıbektaş ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar, 

Kırşehir'in Akçakent ilçesinde okullar bugün tatil edildi.

Kar yağışı dolayısıyla; 

Tunceli kent merkezi ve bağlı köyler, Ovacık, Pülümür, Nazımiye, Mazgirt, Hozat ilçe merkezleri ile bağlı köylerindeki ilk ve orta dereceli okullarda, 

Kars'taki tüm okullarda, 

Sivas'ta kent merkezi, Suşehri, Gölova, Akıncılar, Koyulhisar, Yıldızeli, İmranlı, Altınyayla, Doğanşar, Gemerek, Gürün, Hafik, Kangal, Ulaş, Şarkışla ve Zara ilçelerinin tamamı ile Ulaş ve Hafik ilçelerindeki anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde, 

Düzce il genelinde taşımalı sistemle eğitim gerçekleştirilen okullarda, 

Elazığ'da il merkezi, merkeze bağlı belde ve köyler ile Ağın, Alacakaya, Arıcak, Baskil, Maden, Karakoçan, Keban, Kovancılar Palu ve Sivrice ilçelerinde eğitime ara verildi. 

Bitlis il merkezi, merkeze bağlı köylerdeki ve Tatvan ilçesindeki okullarda, 

Sakarya'da taşımalı sistemle eğitim veren okullarda, 

Muş'ta merkez ile bağlı belde ve köylerdeki okullarda, 

Bingöl'de il merkezi, bağlı belde ve köylerdeki ilk ve orta dereceli okullar ile Karlıova ilçesindeki okullarda, 

Yozgat'ta da taşımalı eğitim öğretim gören öğrenciler için okullar tatil edildi.

Gümüşhane''nin Kelkit, Köse ve Şiran ilçelerindeki okullarda, 

Bayburt'taki tüm okullarda, 

Konya'nın Ahırlı, Akören, Altınekin, Bozkır, Cihanbeyli, Çumra, Emirgazi, Ereğli, Halkapınar, Hadim, Derbent, Güneysınır, Kadınhanı, Kulu, Sarayönü, Yalıhüyük ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildi.

Şırnak'ta, Kasrik ile Kumçatı beldeleri hariç il merkezi ile bağlı belde, köy ve Uludere ilçesinde temel eğitim ve orta öğretim kurumlarındaki okullarda bugün eğitime ara verildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personeli de bugün için idari izinli sayılacak.

Karaman'ın köy ve beldelerinde, taşımalı eğitim ile okullara erişimi sağlanan ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmesi kararlaştırıldı.

Trabzon'un Akçaabat, Araklı, Arsin, Köprübaşı, Of, Tonya ve Yomra ilçelerinde eğitim öğretime bugün ara verildi.

Ordu'nun Aybastı, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, Kabataş, Korgan, Mesudiye, Ulubey, Akkuş, Çamaş, Çatalpınar, İkizce, Kabadüz ve Kumru ilçelerinde,

Bolu'nun Gerede ve Mengen ilçesine bağlı Pazarköy köyünde, 

Kastamonu'nun Şenpazar, İnebolu, Azdavay, Bozkurt, Ağlı, Küre, Cide, 

Karabük'ün Ovacık ve Eflani, 

Tokat'ın Başçiftlik ilçeleri ile 

Giresun'un Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerinde; merkez Okçu köyü, Bulancak ilçesindeki Aydındere ve Kovanlık Beldesi, Tandır, Elmalı, Damudere, Bayındır ve Derecikalan köyleri; Yağlıdere, Güce, Espiye ve Doğankent ilçeleri ile Doğankent'in Çatak ve Süttaşı köylerinde okullar bugün tatil edildi.

Ardahan'da il merkezi ve ilçelerin tamamında ilk ve orta dereceli okullarda, 

Iğdır'da merkeze bağlı Kervansaray, Alibeyköy, Güngörmez, Mezra, Taşlıca, Harmandöven, Pınarbaşı ve Kızılkule köyleri ile Tuzluca ilçe merkezi ile bağlı köylerde ilk ve orta dereceli okullarda, eğitime bir gün ara verildi. 

Malatya'da, merkeze taşımalı sistemle gelen öğrenciler için bugün tatil kararı alındı. Kent merkezindeki tüm okullarda eğitim öğretim normal olarak devam edecek.