info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Özcan’dan CHP’li Sert’e Yanıt

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, kendisi hakkında eleştirilerde bulunan CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk’e sert cevap verdi.

Ulupınar, “Ali İhsan bey, son dönemlerde hırçınlaştı. Çünkü son dönemlerde partisine hakim olamadığını görüyorum” dedi.
 
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan köktürk’ün kendisi ile ilgili yaptığı ‘elinden elma şekeri alınmış çocuk gibi’ açıklamalarına sert cevap verdi. Milletvekili Köktürk’ün partisinde yaşanan art arda istifalar nedeniyle hırçınlaştığını belirten Ulupınar, “Ali ihsan bey çok hırçınlaştı son zamanlarda. Çünkü istifalar ardı arkasına gelmekte, Nebioğlu Belediye Başkanı, CHP’den istifa etti. Bakacakkadı Belediye Başkanı istifa etti, Ormanlı Belediye Başkanı istifa etti. Yönetimden istifalar var, merkez ilçe başkanı değişti, meclis üyelerinden istifalar var, Ereğli’de meclis üyeleri istifa etti. Ereğli’de sağlıklı bir şekilde meclis toplantıları yapılamamaya başlandı. Genel başkanlarında, parti üst düzey yöneticilerinde nasıl bir hırçınlık var ise aynısı ali ihsan beyde de var. ilçe başkanlarında da, belde başkanlarında da var. Ali İhsan bey, son dönemde Zonguldak genelinde partisine hakim olamadığını görüyorum, dolayısıyla saldırmaya başladı” dedi.
 
Gezi Parkı olayların ardından CHP’li bir çok milletvekilinin üslubunu bozduğunu belirten Ulupınar, Milletvekili Köktürk’ün de partisinden ve bu milletvekillerinden etkilendiğini ileri sürdü. Ulupınar, şöyle devam etti:
 
“Üslubu da ona yakışmayan bir üslup. Hatırlarsınız gezi parkı olaylarından dolayı onların bir millet vekili, gezi parkı olaylarında ölen bir gencin arkasında, şehit düşe polisimiz için, ‘şehit olan gencimizin intikamı alındı’ dedi. Yine onların bir milletvekili, polisimize ana avrat küfür etti. Bu insanlarla, aynı çatı altında siyaset yapan Ali İhsan beye benim diyecek bir şeyim yok. Ben Zonguldak’ta onlara oy veren vatandaşlarımıza sesleniyorum, lütfen oy verdikleri partiyi tekrar gözden geçirsinler bu partinin ne Zonguldak’a ne de Türkiye’ye hayrı yoktur.”
 
Köktürk’e öneri ve tavsiyelerde de bulunan Ulupınar, “Yapılanlar onu rahatsız etmesin. Zoguldak’ta bütün kamu binaları yenilenmiştir, yollar bitmek üzere. Devrek Zonguldak arasındaki iş makinelerini sayamadım. Filyos ile ilgide çok hayırlı ve güzel bir haber aldım. Endişe etmesin biz bu belediyeleri alacağız. Sayın Köktürk de, yapılan bu güzel hizmetlerle bizimle beraber olsun, gururlansın. Çünkü biz CHP’li, MHP’li, AK Parti’li demiyoruz. Herkese eşit oranda hizmet ediyoruz sakin. Ayrıca sakin üslubuna devam etmesinin kendisi için hayırlı olacağını düşünüyorum. Etmezse de kendisi bilir” dedi.
 
“FERİŞTAHI ALAMAZ”
 
Zonguldak Belediyesi ile ilgili eleştirilerini de sürdüren Ulupınar, yapılan anket çalışmalarında yüzde 90 oranında Zonguldak belediyesinin başarısız bulunduğunu ileri sürdü. Zonguldak belediyesini eleştiren Ulupınar, “Zonguldak bugün asfaltını döküyorsa bizim sayemizde döküyordur. Kanalizasyonunu, doğal gazını hükümet sayesinde yapmıştır ve yapmaktadır. Biz, ‘burası muhalefet belediyesidir’ demedik her bakımdan yardımcı olduk. Ama yine de bize bir teşekkürü çok gördü. Teşekkür etmesini beklerdik ama etmedi. Hemşehrilerimizin daha huzurlu yaşamaları için bu yatırımları Zonguldak Belediyesi’ne rağmen yapamaya devam edeceğiz” diyerek eleştirilerini sürdürdü. Zonguldak’taki tüm belediyeleri alacaklarını savunan Ulupınar, “Yaptırdığımız anket çalışmaları Zonguldak’ta bütün belediyeleri en iyi adaylarla bizim alacağımızı gösteriyor. Kimle olursa olsun, feriştahı gelsin bizden Zonguldak başta olmak üzere hiçbir belediyeyi alamazlar. Alamayacaklar çünkü görüyorsunuz, tablo ortada. Halkın sevgisi, ilgisi, heyecanı ortada, yapılan hizmetler ortada. Bizim vatandaşlarımız bunun farkında. Bizde samimi bir şekilde onları kucaklıyoruz” diye konuştu.
 
MECLİS ÜYESİ KALAY’IN ZORLA ÇIKARTILMASI
 
AK Parti’li Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay’ın, CHP’li Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatı ile zabıtalarca toplantıdan çıkartıldığını hatırlatan Ulupınar, Başkan Halil Posbıyık’ın çok aciz bir durumda olduğunu ifade etti. Posbıyık, “Türkiye’de ilk kez böyle bir olay yaşandı. Bende belediye başkanlığı yaptım. Allah hiçbir belediye başkanını bu duruma düşürmesin, çok aciz bir durum. Bu, milletvekili Ali ihsan beyde ve partisinin genelinde görülen bir hırçınlığın benzer bir durumudur” dedi.