info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye`nin En Güzel Kızı Seçildi

Binlerce kişinin büyük merak ve heyecanla beklediği Miss Turkey 2017 birincisi belli oldu. Jüri üyeleri, Türkiye`nin en güzelini seçti ve bu isim Itır Esen oldu.

Tam 91 yıl önce, 1926 yılında Türkiye'nin ilk güzellik yarışmasının yapıldığı Emek Sahnesi'nde düzenlenen Miss Turkey 2017 Yarışması'nda kraliçe seçilen 3 güzele taçları takıldı.

Jürisi Can Sandıkçıoğu, gazeteci yazar Güneri Civaoğlu, 2012 Miss Turkey kraliçesi Çağıl Özge Özkul, müzisyen Meyra Ilıcak, bale sanatçısı ve koreograf Tan Sağtürk, moda tasarımcısı Özlem Süer, plastik cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, Özal Global Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Alp'ten oluşan yarışmada, güzellere önceki yıl kraliçe olan kişiler tarafından taçları takıldı.

ITIR ESEN KİMDİR?

Yeşilçam oyuncusu Itır Esen'in yeğeni ve Seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in torunu olan Itır Esen, 1999 yılında doğdu.

İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel Eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi olan Itır Esen, ünlü isimlerin tasarımlarında modellik yaptı. Üç yıldır podyumlarda boy gösteren Itır Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde görev aldı.