info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Pirinç Kepeği Yağı: Cildi Gençleştiren İksir

Bilim adamlarının yeni keşfi pirinç kepeği yağının sağlığa pek çok faydasının yanında cildi gençleştirme özelliği de var. Bu doğal yağ ciltteki kolajen miktarını artırarak, yüzde canlı, dolgun ve gergin bir görünüm sağlıyor…

Antioksidan bakımından zengin olan pirinç kepeği yağı, serbest radikallerle tepkimeye girip bunların hücrelere zarar vermesini engeller, tümör riskini azaltır ve yaşlılık etkilerini minimuma indirir. Pirinç kepeği yağı, insan derisinde bulunan seramide benzer kimyasal bir yapıdadır. Bu özelliğiyle cilt hücrelerinin yeniden yapılanmasına yardım eder. Çünkü cildin kolajen üretimini artırarak dolgunlaşıp gençleşmesini sağlar. Ayrıca E vitamini ve ciltteki serbest radikalleri sayıca düşüren yağ proteinlerini içerir.

Saçları güçlendirir

Pirinç kepeği yağı diğer bitkisel yağlara göre dört kat daha fazla sağlıklı omega 3 ve omega 6 gibi yağ asitlerini içerir. Bu yağ asitleri saçların daha parlak, sağlıklı görünmesine ve saç köklerinin güçlenmesine yardım ederek cildi besler. Söz konusu yağlar aynı zamanda saçların erken beyazlaşmasını ve seyrelmesini de engeller.

Lekelerde etkilidir

Doğal bir nemlendiricidir. Cildi nemli tutarak, kırışıklıkları önler. Antioksidan yağların en zenginlerinden olan pirinç kepeği yağı aynı zamanda cildin rengini açar, lekeleri ve kırışıklıkları giderir; zararlı ultraviyole ışınlarını engeller. Pürüzsüz bir cilde sahip olmalarıyla meşhur olan Japon ve Çinli kadınların sırrı genetiklerinin yanı sıra pirinç kepeği yağıdır.

Nasıl kullanılır?

Yeni doğal gençlik kaynağı pirinç kepeği yağını, cildinize sürerek kullanabileceğiniz gibi, kapsül olarak da içmeniz aynı faydaları sağlayacaktır.

Dikkat!

Pirinç kepeği yağının tüm bu faydaları sağlaması için yüzde yüz doğal olması şart. Bunun için de SC-CO2 ekstraksiyonu yöntemiyle üretilmiş olmasına dikkat edilmesi gerekiyor.