info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ege’nin Şirin Tatil Beldelerinden Geyikli’nin En Güzel Otelleri

Çanakkale`nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli, Bozcaada`ya ulaşmak isteyenlerin vapurdan önce son durağıdır.

Bu özelliğinin yanı sıra Geyikli, eşsiz doğası ve huzur veren atmosferi ile şehrin en güzel tatil merkezlerinden biridir. Çam ormanları ve zeytin bahçelerinin yanı sıra tertemiz bir denize ve bakir koylara sahip olan Geyikli en çok yaz aylarında ve sonbaharda ziyaret edilmektedir. Geyikli'de görebileceğiniz hem doğal hem de tarihi pek çok güzellik bulunmaktadır. Mavra Adası, deniz, kum, güneş ve dalış aktivitelerinde ön plana çıkarken, Truva Antik Şehri, tarihi noktalar arasında en popülerlerinden biridir. Sahilde yer alan restoranlarda mutlaka Sardalya tatmanız önerilen Geyikli, günübirlik gezilerin yanı sıra konaklama alternatiflerine de sahiptir. Geyikli’de her bütçeye uygun konaklama alternatiflerini detaylı bir şekilde incelemek için otelleri.net/geyikli adresiniz ziyaret edebilirsiniz.

Geyikli’nin Denize Sıfır Tesisi Troas Beach Otel

Türkiye’nin gözde turizm şehirlerinden Çanakkale’nin Geyikli mevkiinde konuklarını ağırlayan Troas Beach Otel, ziyaretçilerine Ege Denizi’nin eşsiz maviliğinde unutulmaz bir tatil deneyimi vadetmektedir. Çanakkale il merkezine 71 kilometre, Ezine ilçe merkezine 26 kilometre, Çanakkale Havalimanı’na 68 kilometre, Ezine Otogarı’na ise 29 kilometre uzaklıkta yer alan tesisin, 46 odası bulunmaktadır. Yarım pansiyon konseptinde hizmet veren tesiste, sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri açık büfe olarak sunulmaktadır. Denize sıfır konumda yer alan Troas Beach Otel’in özel plajı ve iskelesinin yanı sıra 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet çocuk havuzu bulunmaktadır. Okey takımı, balık tutma, beach futbol, beach voleybol, havuz oyunları ve tavla gibi aktivite seçeneklerine sahip tesiste, iş amaçlı konaklamalarınız içinse konferans salonu ve toplantı salonu hizmet vermektedir. Sunduğu hizmetler ile Geyikli otelleri arasında en çok tercih edilenlerinden biri olan Troas Beach Otel’e http://www.troasbeach.com/ ‘dan ulaşabilirsiniz.

Geyikli’de Konfor Sunan Geyikli Grand Resort Hotel

Çanakkale Geyikli’de hizmet veren Geyikli Grand Resort Hotel, Habbele Plajı, Yerel Tarih Müzesi, Bozcaada Kalesi gibi sembolik yerlere yakın konumu ile dikkat çekmektedir. Çanakkale'ye 45 km, Bozcaada'ya ulaşım olanağı sunan feribot iskelesine 1 km, Çanakkale Havalimanı’na 45 km mesafede yer alan tesisin, deniz ve havuz manzaralı 44 odası bulunmaktadır. Denize sıfır konumda yer alan tesisin, özel plajı ve iskelesi yer almaktadır. 1 adet açık yüzme havuzu ise denize alternatif olarak hizmet vermektedir. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, misafirlere gün boyu seçkin lezzetler sunulmaktadır. Geyikli’nin yemyeşil doğası ve masmavi denizini konforlu olanaklarla yaşamak için http://www.geyikliresort.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

Geyikli’nin Aquapark Oteli Geyikli Aqua Otel

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde, doğası ile büyüleyen Geyikli’de hizmet veren Geyikli Aqua Otel, bölgenin en eğlenceli tesisleri arasında yer almaktadır. Doğal güzelliklerin yanı sıra birbirinden keyifli aktivitelerle dolu dolu bir tatil geçirebileceğiniz tesis, Geyikli Feribot İskelesi'ne 4 km, Geyikli 'ye 5 km, Çanakkale'ye 46 km uzaklıktadır. Şık ve konforlu konaklama birimlerine sahip tesiste 46 oda, deniz ve havuz manzarası sunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, her sabah taze ve doğal ürünlerle hazırlanan açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. Denize yürüme mesafesinde hizmet veren Geyikli Aqua Otel yüzme havuzu ve aquapark olanakları ile ön plana çıkmaktadır. Yarı olimpik havuzda yer alan 3 adet su kaydırağı, yaz günlerini keyifle ve eğlence ile geçirmenize olanak sunmaktadır. Hem eğlenip hem de dinlenebileceğiniz alanları ile eksiksiz bir tatil geçirebileceğiniz Geyikli Aqua Otel’e http://www.geyikliaquaotel.com/ üzerinden ulaşarak tatilinizi planlayabilirsiniz.

Çanakkale’deki Eviniz Berfin Otel

Çanakkale Geyikli’de her yaz gelmek isteyeceğiniz sıcaklığı bulacağınız Berfin Otel, şirin binası ve avantajlı konumu ile sakin ve huzurlu bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Geyikli Otogar'a 4 km ve Çanakkale Havalimanı'na 52 km mesafede yer alan tesisin, 15 odası mevcuttur. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, misafirler güne lezzetli ve doğal ürünlerle hazırlanan kahvaltı ile başlamaktadır. Tesis denize yakın konumda yer almasının yanı sıra bölgenin tek aquaparkına 500 metre uzaklıktadır. Dileyen misafirler kısa bir yürüyüşün ardından yaz aylarında hizmet veren aquaparka ulaşabilmektedir. Yaz tatillerinde ev konforu arayanların Geyikli’deki ilk tercihi olan Berfin Otel hakkında detaylı bilgi almak için http://www.berfinotel.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

Kaynak : E.G.