info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yaşlılara Saygı Haftasında Gönül Elçileri Zübeyde Hanım Huzurevini Ziyaret Etti

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Hanımefendi Hatice Nur Yerlikaya ve beraberindeki Gönül Elçileri, Zübeyde Hanım Huzurevi ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlılarla bir araya geldiler

Günün anısına, yaşlılar için tertip edilen eğlence programında, Fatih Koleji öğrencileri müzik korosu tarafından, huzurevi sakinlerine müzik dinletisi yapılırken, eğlence programında huzurevindeki yaşlılar, koro tarafından  söylenen  şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendiler. Ayrıca huzurevi sakinlerinden de şarkılar söyleyip, şiir okuyanlar oldu.
Tekirdağ Belediyesi Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin de yaşlılara saygı için geldiği programa; Vali Ali Yerlikaya’nın eşi  Hatice Nur Yerlikaya Hanımefendi ile, Belediye Başkanı Op. Dr. Âdem Dalgıç’ın eşi Münevver Dalgıç, NKÜ Rektörü Prof. Dr.Osman Şimşek’in eşi Zehra Şimşek, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nun eşi Sibel Hersanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’ın eşi Emine Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Vekili İbrahim Borazan ile il genelindeki gönül elçileri ve davetliler katıldı.