info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakyada bir ilk hizmete girdi

Tekirdağ il merkezinde açılan yeni kadın doğum kliniği Trakya da bir ilke imza atıyor.

Genesis adı verilen ve Tekirdağ tabipler odası başkanı da olan kadın doğum uzmanı Op. Dr. Abdullah Önen ile Op. Dr. Ümit Ekrem tarafından hazırlandı. Yeni hizmete geçen Genesis adlı Kadın Doğum Kliniğinde perinatoloji konusunda uzman bir prof. Doktorunda kadroya dâhil olacağı planlanıyor.

Sorunlu gebelik ile ilgili tetkik ve tanı olaylarının yapılabilmesi teknik cihazları ile donatılan bu yeni sağlık hizmetlerinin verileceği yerde İstanbul tüp bebek merkezi ile de ortak bir anlaşmaya varıldığı belirtildi. 200 metre karelik alan içinde ki modern yerde histeroskopi cihazı ile artık ana rahmin analizi yapılacak. Eskiden yakılarak yok edilmeye çalışılan rahim içinde ki yerlerin yeni teknoloji ile dondurularak izole edileceği bu yerde her gün sabah saat 09 00 da hasta bakılabilecek.

4 boyutlu ultrason cihazı ile artık anne karnında ki bebeğe anomali ile ilgili taramaların da yapılabileceği vurgulandı. Konusunda "uzmanların bir araya geldiği Genesis sağlık hizmetleri adlı yerde sistemlerin son derece modern olması ile birlikte sırasını bekleyenler için hazırlanan salon bile yeniçağa ayak uydurduğu gözlendi.