info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeni Başkan mazbatasını aldı

Tekirdağ Belediye Başkanlığı nı kazanan Cumhuriyet Halk Partili Dr. Adem Dalgıç ve belediye meclis üyeleri Merkez İlçe Seçim Kurulu ndan mazbatasını aldı.

29 Mart Yerel Seçimleri nde 35 623 oy alan CHP li Dr. Adem Dalgıç Tekirdağ Belediye Başkanı seçildi. AK Partili Aday Ahmet Aygün ise 21 bin 104 oy alarak ikinci sırada yer aldı. Belediye başkanlığına seçilen Dr. Adem Dalgıç, belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyeleri ile birlikte Tekirdağ Adliyesi ne gelerek mazbatasını aldı. Seçilen adaylara başarılar dileyen Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ekrem Esin, mazbataları sırayla dağıttı. Tekirdağ Belediye Başkanı Dr. Adem Dalgıç, belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyeleri adliye kapısında hatıra fotoğrafı çektirdi. Tekirdağ ı yerel anlamda kalkındıracaklarını ifade Dalgıç, "Çok güzel çalışmanın bir ürünü olarak bu mazbatayı aldık. Tekirdağ da bundan sonra çok güzel işler yapılacak.
Tekirdağ ı hak ettiği yere getireceğiz. Tekirdağ Belediye Başkanlığı nı yarın yapılacak olan törenle teslim alacağız" dedi.