info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hakem ücretleri ödenmedi maçlar iptal

Tekirdağ da lise ve dengi okullar arasında oynanacak futbol müsabakalarının İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hakem ücretlerinin ödenmemesi nedeniyle iptal edildiği açıklandı.

Tekirdağ Hakemler Derneği, liseler arası maçlara hakem ataması yapılmasını istedi.

Çorlu da Havuzlar Mevkii Cumhuriyet Parkı içerisinde bulunan toprak sahada oynanması gereken liseler arası maçların bir süredir oynanamadığı belirtildi. Önceki gün Vali Şenol Engin İlköğretim Okulu ile Şahinler İlköğretim Okulu futbol takımları arasında oynanması gereken maç da yönetecek hakemlerin gelmemesi nedeniyle oynanamadı.

Karşılaşma için hazırlandıklarını kaydeden futbolcu öğrenciler ise maçı oynayamamış olmaktan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Şahinler İÖO - Vali Şenol İÖO arasında oynanması gereken maçın teknik nedenlerle oynanmadığını söyleyen Tekirdağ Hakem Atama Sorumlusu Hasan Bakırlı, lise maçlarının ise hakem ücretlerinin ödenmemesi nedeniyle oynanamadığını kaydetti.

Bakırlı; "İlköğretim okulları arasındaki Şahinler - Vali Şenol Engin maçı teknik nedenlerden oynatılamadı. Daha sonra belirlenecek bir tarihte oynatılacak o maçın hakem ataması yapılacak. Ancak Tekirdağ il merkezi, Çorlu ve Malkara da oynanan liseler arası futbol müsabakaları oynanamayacak. Bu maçlara hakem ataması yapmıyoruz" dedi.

Hakem atamalarının yapılmama gerekçesinin ise geçtiğimiz yıldan bu yana İl Milli Eğitim Müdürlüğü nce ödenmesi gereken hakem ücretlerinin ödenmemesi olduğu kaydedildi.