info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da 36 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yabancı plakalı bir araçta 36 kilo eroin ele geçirilirken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğü ve Tekirdağ Kaçaklık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya’dan Yunanistan’a gönderilmek üzere F.G.’nin, 34 FK 2149 plakalı araç ile aldığı uyuşturucuyu Yunanistan’dan gelen B.B. yönetimindeki ZXN-9843 plakalı araca teslim etmek üzere Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir alışveriş merkezinin otoparkında buluşacağı ihbarı alması üzerine harekete geçti.
 
Bunun üzerine ihbarı alan polis ekipleri otopark içinde uyuşturucu zanlılarını yakalamak için pusu kurdu. Otoparka gelen polis burada valiz içindeki uyuşturucuyu yabancı plakalı aracın ön koltuğunun altına zulaladılar. Narkotik polis köpeği Dak, araç içinde bir süre arama yaptı. Narkotik polis köpeği Dak, ön koltuğun olduğu bölgeye tepki vermesi üzerine koltuk yerinden söküldü. Paketler halinde 36 kilogram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak B.B.,F.G. ve B.K. gözaltına altına alındı.