info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti nin 12. Kuruluş Yıldönümü Tekirdağ da Kutlandı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı AK Parti’nin kuruluşunun 12. yıldönümünü Tuğlalı Parkta yaptığı basın açıklaması ile kutladı.

AK Parti’nin kuruluşunun 12. kuruluş yıldönümüne AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, İl Başkan Yardımcıları Şener Çelikayar, Özkan Taşkıner, Galip Öge, Ali Gümüş, Merkez İlçe Başkanı Av. Emrah Tunca, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Tekirdağ Tuğlalı Parkt’ta basın açıklaması yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur “Bugün AK Parti olarak partimizin 12. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Tabi önce Tekirdağ sonrada Tüm AK Partiye gönül verenlerin bu önemli gününü kutluyorum. 2001 yılında gerçekten ekonomi dip yapmış, siyasete ve siyasetçiye güven hiç kalmamıştı. Böyle bir ortamda sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde arkadaşlarıyla beraber Afyonda başlayan bu mücadele 14 Ağustos 2001 yılında siyasi bir partiye dönüştü, işte bu partinin asıl kurucusu da milletti. Milletimizin teveccühü ile kurulan AK Parti’de kuruluşunun üzerinden 15 ay gibi kısa bir zaman sonra yapılan seçimlerde tek başına iktidar oldu. Daha sonra 2 mahalli, 2 genel ve 1 referandum olmak üzere hep 1. parti olmuştur. İnşallah bundan sonra ki süreçte de bugün ki gibi devam etmesini diliyoruz. Yaklaşan yerel seçimlerde ise Tekirdağ’da birinci parti çıkarak Tekirdağ’a AK Belediyeciliği getirip Tekirdağ’ın büyükşehirin nimetlerinden faydalanmasını hedefliyoruz” dedi.
 
AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur’un açıklamasının ardından Tuğlalı Park ve İl başkanlığının önünde pilav dağıtıldı.