info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Satış Rekorları Kıran Kitap Almanya da

Türkiye’de kitapçılardaki yerini almasından itibaren satış rekorları kıran ve 6. baskısı yapılan Dr. İlhami Fındıkçı’nın “İnsani Derinlik” kitabı Almanca’ya çevrilerek “Was uns bleibt, ist was wir geben” (Bize Kalanlar Verdiklerimizdir) ismiyle Almanya’da satışa sunuldu.

Almanya’nın önde gelen kitapevlerinden Herder’in üzerinde çalıştığı proje kapsamında Almancaya çevrilerek kitapçılarda yerini alan kitabın büyük ilgi görmesi bekleniyor.
 
Almanya’da yapmış olduğu konferanslarda gelen yoğun istek üzere Almancaya çevrilen kitabın galası için Almanya’da bulunan Fındıkçı burada kitabının imza gününde okuyucularıyla buluştu. Stuttgart kentinde BUV Federasyonu’nun desteği ile verilen konferans vesilesiyle okurlarıyla buluşan Fındıkçı hem bol bol kitap imzaladı hem de konferansa katılarak bir sunum gerçekleştirdi.
 
Kitabında okuyucularını aşk, aile ve kişisel gelişim çemberinde insani derinlik yolculuğuna çıkararak fikirlerini ve düşüncelerini paylaşan Fındıkçı, kişisel yönetim ve insan kaynakları alanında yapmış olduğu çalışmalarla tanınıyor. Birçok televizyon programına katılan Fındıkçı aile şirketlerinde yönetim başta olmak üzere insan kaynakları yönetimi, bilgi toplumu, insani kriz, kişisel gelişim, siyasal iletişim ve benzeri konularda yurtiçinde ve yurtdışında sayısız seminer ve konferansa katılarak eğitimler verdi.
 
Halen bir çok kurum ve kuruluşun yönetim kadrosu içinde yer alan Fındıkçı, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak “Siyasal İletişim” dersleri veriyor.