info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Maxi TOYİKİ de resim yarışması

Toyiki, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı kutluyor ve "Arkadaşın İçin Boya" diyerek büyük küçük herkesi mağazalarına resim yapmaya çağırıyor.

Türkiye nin ilk ve tek çocuk süpermarketi Toyiki nin "Arkadaşın İçin Boya" projesi kapsamında; 17-18-19 Nisan da Türkiye genelindeki 31 mağazada çocuklar arkadaşları için resim yapacaklar. Toyiki mağazalarında sergilenecek olan her bir resim, birer oyuncağa dönüşecek. Tüm resimlerin toplam adedi kadar oyuncak ihtiyacı olan çocuklara ulaştırılacak.

Üzerinde isim, adres bilgilerinin yazılı olduğu resimler, oyuncaklar ile birlikte arkadaşlarına gönderilecek. Bu sayede çocuklar, hediyelerini aldıktan sonra birbirleri ile iletişim kurabilecekler.

Toyiki mağazalarında gerçekleşecek, Toyiki "Arkadaşın için Boya" sosyal sorumluluk projesi sayesinde, ihtiyaç sahibi 10.000 çocuğun, arkadaşlarının resimleri ile mutlu edilmesi hedefleniyor.

Tüm Türkiye genelinde 17-18 ve 19 Nisan 2009 tarihlerinde gerçekleşecek aktivite Tekirdağ da Maxi Alışveriş Merkezi ndeki Toyiki mağazasında tüm gün devam edecek.

Çocukların "Arkadaşın için Boya" projesine katılarak, bir arkadaşını mutlu etmek için yapması gereken tek şey, 17-18 veya 19 Nisan tarihlerinden Toyiki ye gelip resmi yapması...