info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesi önündeki çöp yığını tepki çekti

Tekirdağ Belediye binasının hemen yanında bulunan konteynırdan taşan çöp yığını yoldan geçen vatandaşların tepkisini çekti.

Belediye önündeki çöp yığınını gören vatandaşlar, "Belediye kendi önündeki çöpü temizleyemiyorsa vay halimize" diye konuştular.

Tekirdağ Belediye binasının Mimar Sinan Caddesi ne bakan cephesinin 2 metre yanında bulunan çöp konteynırından taşan çöp dağı ?bu kadarına da pes dedirtti. Şehrin en işlek caddesi üzerinde bulunan ve adeta yaya kaldırımının tamamını kaplayan çöpten dolayı yürümekte güçlük çeken vatandaşlar karşı kaldırıma geçmek zorunda kaldılar.

Belediye binasının hemen yanındaki çöp dağı nedeniyle hem yürümekte zorluk çektiklerini hem de işlek bir caddede çöp yığınlarıyla karşılaşmalarının görüntü kirliliğine neden olduğunu aktaran vatandaşlar, "Belediye kendi önündeki çöpü temizleyemiyorsa vay halimize. Bu cadde üzerinden her gün yüzlerce araç geçiyor. Belediyenin bu görüntü kirliliğine çözüm bulması gerekiyor. Kent dışından gelenlerin belediye önünde karşılaştıkları manzara Tekirdağ için iyi bir imaj oluşturmuyor. Umuyoruz bu görüntü kirliliği bir daha yaşanmaz" serzenişinde bulundular.