info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Adres Sorma Bahanesiyle Tecavüz

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde kimliği tespit edilemeyen bir kişi, adres sorma bahanesiyle çaldığı kapıyı açan evli ve 2 çocuk annesi 38 yaşında A.C. ye tecavüz edip kaçtı.

Olay, Kemallettin Mahallesi eski Çerkezköy Caddesi ndeki tek katlı müstakil evde meydana geldi. Fabrika işçisi olan eşini işe gönderen A.C., daha sonra 2 çocuğunu okula götürdü ve pazar alışverişi yaptıktan sonra evine döndü. Bir süre sonra evin kapısı çaldı. Kapıyı kimin çaldığını soran A.C. "Adres soracaktım" yanıtı ile karşılaştı. Bunun üzerine kapıyı açan A.C. yi içeri iten saldırgan ağzını kapattığı kadını ölümle tehdit ederek tecavüz ettikten sonra kaçtı.Hemen sonra polisi arayan A.C. yardım istedi.

Eve gelen ekipler, önce A.C. yi hastaneye götürdü, tedavisinin ardından ifadesi için polis merkezine getirdi. A.C., şunları anlattı:"çocuklarımı okula bıraktıktan sonra evin bulunduğu sokağın başında bir erkek bekliyordu. Bir süre sonra kapı çaldı. Kim o diye seslendim. Kapıyı çalan bir erkekti ve bana Abla kapıyı açarmısınız, bir adres soracağım dedi. Ben de kapıyı açtım. Kapıyı açtıktan sonra hızla içeri girerek eliyle ağzımı kapatarak bana saldırdı ve tecavüz etti."

A.C., tecavüz bulgularının olup- olmadığın tespit edilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu na gönderildi. Polis ekipleri, A.C. nin verdiği eşkal doğrultusunda esmer, 1.70 boylarında, 30 yaşlarındaki siyah giysili kişiyi aramaya başladı.