info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İmkânsız Aşkın Romanı: Maria

Edirne’de başlayan, Selanik’te alevlenen imkânsız bir aşkın hikâyesini konu alan “Maria” adlı roman yayınlandı.

 
Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan ve pek çok usta kalemi kadrosuna alan Parafiks Yayınevi, kitapseverleri yeni bir yazarla tanıştırıyor. Yazar Durukan İsgilip kendine has üslubuyla, imkânsız aşk temasını işlediği Maria ile edebiyat dünyasına oldukça iddialı giriyor.
Estetik bir tasarım ve kaliteli bir baskıyla yayınlanan 192 sayfalık Maria romanı, edebi bir dil ile şiir ve müziğin ritmini kullanarak aşk temasını ele alıyor. Kadın-erkek ilişkinin, yalın ve samimi bir üslupla anlatıldığı kitapta aşk, sevgi, dostluk ve hayal kırıklığı gibi duygular, yalın ve samimi bir dille okurlara sunuluyor. 
Yunanistanlı güzeller güzeli Maria ve Edirneli Murat’ın imkânsız gibi görünen aşklarının etrafında gelişen bir dizi olaylar zinciri, romana büyük bir heyecan katıyor. Edirne’nin romantik atmosferinde gelişen ve Selanik’te hız kazanan olaylar, okurları da farklı bir dünyaya götürüyor.
Kitaptan Bir Alıntı:
Yollar sakin. Hafiften bir müzik arka planda bize eşlik ediyor. Bizse iki âşık olacaklardan habersiz, dünya umurumuzda değil. Maria arabayı sürerken bir ara göz göze geliyoruz. Yeşil gözlerinde kayboluyorum her zamanki gibi. Dudaklarındaki tatlı tebessüm eritiyor tüm korkularımı. Kaynar kazana atılan buzlar gibi bir anda yok oluyorlar. Onunla bu anın tadını çıkarmaktan başka hiç bir şey düşünmek istemiyorum.
Dün geçti! Yarın ise meçhul! “Bir tek şimdi var” diyorum “Maria, bir tek bu an!” elimi tutuyor ve ekliyor: “Merak etme her şey güzel olacak.”
“Zaten her şey güzel Maria, seninle olmak güzel.”
Eser Adı: MARIA
Yazar: Durukan İsgilip
Sayfa Sayısı: 192
Parafiks Yayınevi
https://www.facebook.com/durukanisgilip