info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yerel Seçim Anket Sonuçları

Di-En Araştırma tarafından 2014 yerel seçimleri için 30 büyükşehirde gerçekleştirilen yerel seçim anketi sonuçları açıklandı.

30 Büyükşehiri kapsayacak şekilde Türkiye genelinde yapılan araştırmaya göre 30 Mart yerel seçimlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin CHP tarafından alınmasına kesin gözle bakılırken Tekirdağ’ın tüm ilçelerini de içerisine alan anketin sonucunda CHP’nin Oy Oranı 43.5 AKP’nin Oy oranı 30.9 MHP’nin Oy oranı 16.7 olduğu kaydedildi. Kararsızların oy oranı 6.1 olurken diğer Partilerin oy oranı ise 2.8’de kaldı.
 
Seçmenler CHP Diyor
 
Özellikle Büyükşehir Belediye Başkan adayının belli olmasının ardından Büyükşehirde büyük çıkışa geçen Cumhuriyet Halk Partisi’nde farkı daha da açmak için büyükşehir çalışmaları durmaksızın devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Albayrak, adaylığının açıklanmasının ardından ilçelerde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
Gittiği ilçelerin hepsinde gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun kalan Albayrak; İlçelerde, Projelerimizin adına ‘’Büyük Tekirdağ’’ koyduk geçmiş ve gelecek birlikte yürüyecek Tekirdağ halkıyla birlikte CHP’ ile Büyüyecek mesajı veriyor.