info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy’de Servisçiler Korsan Araçlardan Muzdarip

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Servis Araçları Sahiplari Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Aşkın Gündoğdu, Çerkezköy’e dışarıdan servis çeken servis araçlarının Çerkezköy içinde de servis çektiklerini belirlediklerini söyledi.

Çerkezköy sınırları içinde servis çekmeye yetkisi olmayan araçlara yetkililerce müsaade edilmemesini gerektiğini söyleyen Gündoğdu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "İlçemize çevre ilçelerden bin serili, 9 bin serili S plakalı araçlar, Çerkezköy Belediyesi’nden geçiş güzergahlı yol belgesi alarak ilçemize bulundukları yerlerden personel taşımacılığı yapmaktadır. Ancak bu serili S plakalı servis araçları bulundukları yerlerden personel getirip götürebilir, fakat ilçemiz içinde servis taşımacılığı yapamazlar. Onların böyle bir yetkileri yok. Buna rağmen tespitlerimize göre bazıları getir götür işleri dışında ilçemiz sınırları içinde de servis çektiklerini görüyoruz. Bu duruma yetkili makamlarımızın gereğini yapmasını istiyoruz" dedi. 
 
Çerkezköy’den 2 bin serili plakalı araçların personel taşıma hakkına sahip olduğunu anımsatan Gündoğdu, "Bu 2 bin serili S plakalı araçlar Çerkezköy, Kapaklı ilçelerimiz mücavir alanı içinde personel taşımacılığı yapma hakkına sahiptir. Bunların dışında 9 bin serili ve 4 bin serili S plakalı servis araçlarının Çerkezköy ve Kapaklı ilçe sınırları içinde servis çekmelerine müsaade edilmemesi gerekmektedir. Yetkililerimizin bu konuya hassasiyet göstererek gereğini yapmalarını bekliyoruz" ifadelerini kaydetti.