info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Minik Pamir’in Cesedine Ulaşıldı

Zekeriyaköy’de dün kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir’in cansız bedenine ulaşıldı. Pamir’in havuza düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Dün sabah 09:00'da kayboldu haberi gelen 3,5 yaşındaki Pamir'den acı haber geldi. Yan villanın havuzunu kontrol eden dalgıçlar küçük çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı.
 
YAN VİLLANIN HAVUZUNDA ÖLÜ OLARAK BULUNDU
 
Pamir, ailesi uyandığında evde yoktu. Jandarma, itfaiye ve AKUT ekipleri seferber oldu, Pamir'in önce evin sonra bahçenin kapısından çıkıp kaybolduğu ihtimali üzerine aramalar başlatıldı. Küçük çocuğun kaybolduğu haberi kısa sürede sosyal medyada duyuldu, İstanbul ayağa kalktı. Gece boyu devam eden çalışmalar sabah kahvaltısı için verilen molanın ardından yeniden başladı. Saat 14:45'te kötü haber geldi. Küçük Pamir yan villanın havazunda ölü olarak bulundu.
 
OTOPSİ YAPILACAK
 
Kötü haber Pamir’in ailesi kadar çalışmalara katılanları yasa boğdu. Küçük çocuğun cesedi havuzdan çıkarılarak bekleyen ambulansa konuldu. Pamir'in cesedi otopsi için adli tıbba sevkedildi.
 
BABASI "BU MAHALLEDEN ÇIKACAK" DEMİŞTİ
 
Arama çalışmaları devam ettiği sırada baba Serdar Dikdik çalışmaları koordine eden yetkililere aramaların mahalle içinde yoğunlaştırılmasını isteyerek "Çocuğun üzerinde tulum var. Ayakkabısı bile yok. Aramaları ormanlık alan yerine mahalle içinde yoğunlaştırın. Pamir akşam 19.00 gibi uyur. Şimdi gündüz. Ayaklandı. Kesin buralarda dolaşacak. Zekeriyaköylüler bu çocuk kesin bir bahçeye girdi. Evi kapalı olanlar varsa bir içeri seslenin. Hareketli çocuk sese gelir. Emlakçılar boş evleri bir kontrol edin. Eve girmiş kapı kapanmış olabilir. Herkes mahallesine baksın. Bu çocuk buralarda bir yerde çıkacak. Çocuk ağlamayı bilmiyor. Çocukta kırmızı tulum var. Casper hayalet gibi dolaşıyor. Kesin buralardan çıkacak" demişti.