info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy’de Veliler Dayanışma Çayı’nda Buluştu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Mevlana İlkokulu ve Ortaokulu öğrenci velileri, Okul Aile Birlikleri tarafından düzenlenen Yardımlaşma ve Dayanışma Çay’ında bir araya geldi.

Mevlana İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birlikleri tarafından okulun ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Dekor Düğün Salonu’nda ‘Yardımlaşma ve Dayanışma Çayı’ etkinliği düzenlendi. Programa veliler büyük katılım gösterirken, Çay'da Okul Müdürü Mehmet Erçin, Müdür Yardımcıları ve öğretmenler de hazır bulundu.
 
Mevlana İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Şükran Büyükkaya ve Mevlana Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Duran Bal, ‘Yardımlaşma ve Dayanışma Çayı'nı okulun ihtiyaçlarını karşılamak için birlikte düzenlediklerini belirtti. Büyükkaya ve Bal, katılımları ve okula katkıları dolayısıyla velilere teşekkür etti. 
 
Yardımlaşma ve Dayanışma Çayın’da konuşan Öğretmen Aysun Akkaya, "Okulumuzun bu yıl ikincisini düzenlediği Okul Aile Birliği Çayı’na ilginizden dolayı çok mutluyuz. Bugün burada toplanan ve maddi anlamda da okulumuza destek sağlayan siz değerli velilerimize, bu organizasyonun gerçekleştirilmesi için emek harcayan Okul Aile Birliği Başkanlarımız ve üyeleri ile Okul Müdürümüz Mehmet Erçin’e ve müdür yardımcılarımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Verimli bir eğitim ortamı oluşturabilmek için veli, öğretmen, öğrenci ilişkisi çok önemlidir. Bugün burada toplanmamızın amacı veli, öğrenci, öğretmen ilişkisini daha etkili hale getirebilmek, okul-veli dayanışmasını güçlendirmektir" dedi. 
 
Aysun Akkaya’nın konuşmasının ardından program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Programda öğrenciler öğretmenleri eşliğinde halk oyunlarının yanı sıra çeşitli gösterilerde bulundu. Öğrencilerin gösterileri veliler tarafından ilgiyle izlenirken, veliler çocuklarını fotoğraf çekerek günü ölümsüzleştirmeye çalıştı.