info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Çorlu İlçe Teşkilatı Sandık Görevlilerini Unutmadı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü, 30 Mart Yerel Seçimi’nde görev alan sandık görevlilerini unutmadı.

CHP Çorlu İlçe Örgütü, 30 Mart Yerel Seçimi'nde görev alan CHP'li sandık kurulu üyeleri için Çorlu Belediye Düğün Salonu'nda kokteyl düzenledi. Seçimdeki görevlerini başarıyla yerine getiren sandık kurulu üyelerinin bir araya geldiği kokteylde konuşma yapan CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, "30 Mart Yerel Seçimi'nde partililerimiz büyük bir özveriyle çalıştı. Gece saat 1:00 ve 2:00'de bile bize sandık kurulu tutanaklarını getirip teslim eden üyelerimiz oldu. Bu seçimde partililerimizin sandıkların yüzde 96'sında görev alması sonucunda büyük bir başarı elde ettik. Bu nedenle seçimde görev alan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.
 
30 Mart Yerel Seçiminin tarihi bir farkla kazanıldığını dile getiren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ise, "Bu seçimin kazanılmasında partililerimizin, kadın kollarımızın ve gençlik kollarımızın büyük rolü olmuştur. Partililerimiz kendi imkanları çerçevesinde ellerinden ne geliyorsa yapmışlardır. Bizim bu dönemdeki hedefimiz de daha fazla hizmet ederek, önümüzdeki seçimin de daha büyük bir oy oranıyla kazanılmasını sağlamaktır. Bugün bir kez daha gördüm ki, partililerimiz el ele, gönül gönüle bir dayanışma içerisindedir. Aynı görüşü savunan insanlar arasında hiçbir çıkar ilişkisi gözetilmeksizin kurulan gönül bağları vardır. Bizi başarılı kılan da bu birlik ve beraberliktir. Sizin gibi hemşehrilerim var olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti her zaman ayakta kalacak, Atatürk ilke ve devrimleri de her zaman yaşatılacaktır" ifadelerini kaydetti. 
 
Başkan Baysan ve CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, daha sonra sandık görevlileri ile bir araya gelerek sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.