info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediyesi Kadrosunu Güçlendiriyor

Büyükşehir yapılanması sonucu yaklaşık 3 bin 500 dekar olan ilçe sınırları 6 kat artarak yaklaşık 20 bin dekara yükselen Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi personel kadrosunu güçlendiriyor.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından büyükşehir olan Tekirdağ'ın en büyük ilk 4 ilçesinden biri haline gelen Kapaklı’nın sınırları da genişledi. Yaklaşık 3 bin 500 dekar olan ilçe sınırları, büyükşehir yapılanması ile 20 bin dekara yükseldi. Yaşanan genişleme sonrası daha fazla vatandaşa hizmet veren Kapaklı Belediyesi, hizmetlerde herhangi bir aksama olmaması için kadrosuna takviye yapmaya başladı. 
Kapaklı Belediyesi İhale Komisyonu’nca yapılacak ihale ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı mevcut 48 personelin sözleşmesinin yenileneceğini kaydeden yetkililer, kadronun 12 personelle güçlendirileceğini ifade etti. 
 
İhale Komisyon Başkanlığı Odası’nda yapılacak olan ihalede mevcut 48 işçinin sözleşmesinin yenileneceğini kaydeden yetkililer, kadronun 12 kişi ile güçlendirileceğini söyledi.
 
Yapılacak ihale sonucu Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, 17 inşaat ustası, 40 işçi ve 3 idari personel olmak üzere 60 personelle 20 bin dekarlık alanda Kapaklı halkına hizmet vermeye devam edeceği kaydedildi.
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediyesi yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi ile yapılacak koordineli çalışmalarla tüm ilçede bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de vatandaşa en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.