info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Athletico Madrid Şampiyonluğa Koşuyor

La Liga’nın 34.haftasında Atletico Madrid, Vicente Calderon Stadı’nda Elche’yi konuk etti.

La Liga'nın 34.haftasında Atletico Madrid, Vicente Calderon Stadı'nda Elche'yi 2-0 mağlup ederek kalan 4 hafta öncesinde şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
 
Milli oyuncumuz Arda Turan'ın sakatlığı sebebi ile forma giyemediği karşılaşmada Atletico Madrid, ilk yarıda net fırsatlardan faydalanamadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.
 
2.yarıya hızlı başlayan taraf Atletico Madrid oldu. Raul Garcia'nın Sapunaru tarafından düşürülmesi ile hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen David Villa, meşin yuvarlağı ağlara gönderemedi. Penaltıyı gole çeviremeyen Villa, 60.dakikada yerini Sosa'ya bıraktı.
 
Kaçan penaltının ardından Madrid ekibinde, şampiyonluk stresi iyice hissedilmeye başladı. Kaçan penaltının ardından ataklarını sıklaştıran Atletico, kalesinde de ciddi tehlikeler yaşasa da Belçikalı kalecisi Courtois kalesini gole kapadı.
 
71.dakikada Koke'nin kullandığı kornerde arka direkte çok iyi yükselen Miranda, Atletico'yu rahatlatan golü attı. Brezilyalı stoperi ile 1-0 öne geçen Madrid ekibi, 90.dakikada Sapunaru'nun Diego Costa'yı düşürmesi ile bir kez daha penaltı kazandı.
 
2 kez penaltıya sebebiyet veren Romen sağ bek 2.sarıdan kırmızı kartı gördü ve oyundan atıldı. Topun başına gelen Diego Costa skoru tayin eden golü attı.
 
Atletico Madrid bu galibiyetle puanını 85'e çıkardı. Elche ise 35 puanla 15.sırada yer aldı.
 
Atletico Madrid'in kalan maçları:

Valencia (Deplasman)
 
Levante (Deplasman)
 
Malaga (Sahasında)
 
Barcelona (Deplasman)