info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorluda Öğrenciler 7 den 70e Sağlıkçılar El Ele Projesi Kapsamında Yürüdü

Tekirdağ’a bağlı Çorlu Toplum Sağlığı ve Çorlu Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi iş birliğinde ’7’den 70’e Sağlıkçılar El Ele’ projesi kapsamında hareketli yaşamı desteklemek için sağlıklı yürüyüş etkinliği düzenlendi.

 Tekirdağ'a bağlı Çorlu Toplum Sağlığı ve Çorlu Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi iş birliğinde '7'den 70'e Sağlıkçılar El Ele' projesi kapsamında hareketli yaşamı desteklemek için sağlıklı yürüyüş etkinliği düzenlendi.
 
Çorlu Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi okulundan başlayan yürüyüş kapsamında öğrenci grupları ellerindeki sağlıklı yaşam pankartları ve öğretmenleri ile birlikte Cumhuriyet Parkına doğru yürüdü. Hareketli yaşamı desteklemek amacıyla farkındalık için yapılan etkinlikte amacın hareketli bedenlere önem vererek, sağlıklı yaşamanın ergenlik çağında gerektiğini neşeli bir şekilde göstermek olduğu belirtildi.
 
Cumhuriyet Parkına gelen öğrenciler daha sonra aynı güzergahı takip ederek okullarına geri döndü. Öğrencilerin yapmış olduğu yürüyüşte polisler trafik akışını düzenli bir şekilde yöneterek öğrencilerin güvenliğini sağladılar.