info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aynı Mevkide 2 Kaza: 3 Yaralı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kazadan sadece birkaç dakika sonra olay yerine yakın mesafede meydana gelen bir başka trafik kazasında da 1 kişi yaralandı. 
 
İddiaya göre, aşırı hızla seyrettiği öne sürülen Aytaç Bulut idaresindeki 59 TS 367 plakalı aracın hakimiyetini, bir başka aracın kendisini sıkıştırması sonucu kaybetti. Su kanalına düşen araç, yol kenarında bulunan ağaçlara çarparak durabildi. Kaza sonrası sürücünün yanında bulunan arkadaşı Özgür Meriçli (37) ve Özer Özan (24) yaralandı. 
 
Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi ile olay yerine kısa sürede 112 acil servis ve polis ekipleri geldi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Trafik polis ekipleri ise yolda emniyet güvenliği aldı. 
 
Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.
 
AYNI MEVKİDE İKİNCİ KAZA
 
Kazadan birkaç dakika sonra ise olay yerine yakın mesafede bir kaza daha meydana geldi. Çerkezköy'den Kapaklı istikametinde seyir halinde olan Kenan Evren, H3313AX plakalı aracıyla Organize Sanayi Bölgesi sapağındaki yol ayrımında bulunan bariyerlere çarptı. 
Kaza yerine gelen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polis ekipleri kaza yerini emniyete aldı. Kaza sırasında Kenan Evren’in yanında bulunan eşi ve çocuğu kazadan yara almadan kurtulurken kafasından yaralanan Kenan Evren’e ilk müdahale olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından yapıldı. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı Kenan Evren ve ailesinin hastanede yapılan tedavilerinin ardından sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
Kazalar ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.