info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Oltasını Kurtarmak İçin Girdiği Gölette Boğuldu

Sazlıklara takılan oltasını kurtarmak isterken oğlunun gözü önünde boğularak hayatını kaybetti.

Tekirdağ Yazır Göleti ne13 yaşındaki oğlu Halil İbrahim ile birlikte balık tutmaya giden 54 yaşındaki Fikret Dursun, sazlıklara takılan oltasını kurtarmak isterken oğlunun gözü önünde boğularak hayatını kaybetti.

Tekirdağ ın Çorlu ilçesi nde emlakçılık yapan Fikret Dursun, arkadaşı İsmail Gündoğan ve 13 yaşındaki ilköğretim 7. sınıf öğrencisi oğlu Halil İbrahim ile birlikte bu sabah saatlerinde merkeze bağlı Yazır Köyü Göleti ne balık tutmaya geldi. Arkadaşını göletin başında bırakan Dursun, oğlunu da yanına alarak göletin diğer ucuna gitti. Dursun gölete attığı oltasının sazlıklara takılması üzerine suya girerek kurtarmaya çalıştı. Kıyıdan yaklaşık 5 metre uzaklaşan Fikret Dursun, dibi balçık olan sudan çıkamayınca çırpınarak yardım istedi.

Göletin diğer ucundaki arkadaşı gelinceye kadar Fikret Dursun oğlunu gözü önünde boğularaka hayatını kaybetti. Olay yerine gelen dalgıçlar göletten cesedi çıkardı. Jandarma ve savcının yaptığı incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.