info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

191 Çerkezköyspor Tolga ve Onur ile Sözleşme Yenildi

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor yeni sezon transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kadrosunu güçlü oyuncular ile güçlendiren 1911 Çerkezköyspor geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan Onur Sezer ve Tolga Aşçı ile tekrar anlaştı. 
 
2014-2015 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan 1911 Çerkezköyspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 1911 Çerkezköyspor yapılan kongrenin ardından isim değişikliğine gittiği eski kulübü Veliköyspor’dan Tolga Aşçı ve Onur Sezer’i kadrosuna kattı. Teknik Direktör Suat Akdereli’nin direktifleri doğrultusunda Vedat Tura, Bahadır Aydınoğlu, Gökhan Küçük, Emre Bozacı ve Şafak Törin gibi önemli isimlerle anlaşma sağlayan takım iç transferde de iki oyuncusunu bırakmamış oldu. 
 
Transfer çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler veren 1911 Çerkezköyspor Kulübü Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, "Yaptığımız yerinde transferler ile bu sene Süper Amatör liginin en iddialı takımları arasında yer alacağız. Hedeflerimiz başında bizim için önemli olan bu sene ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Yapmış olduğumuz transferler de yerinde ve nokta transfer olarak değerlendiriyoruz. Lig başladığı zaman tüm sporseverler yerinde bir transfer yaptığımızı en iyi şekilde izleyerek farkı görecekler" dedi.