info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulunun 2. Dönemi Başladı

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi’nin başlattığı Yazspor Okullarının ikinci dönem eğitim açılış programı belediye binası önünde eğitime katılacak çocukların katılımıyla gerçekleşti.

Çerkezköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay başlatılan Yazspor Okulu 2014 yılı birinci dönemi sona erdi. İkinci dönem Yazspor Okulu eğitimleri açılış programına Belediye Başkanı Vahap Akay, Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Atilla Can ve Çerkezköy Yazspor Okulları Genel Koordinatörü Oğuz Alaca ile Yazspor Okullarındaki branşlarda eğitim veren öğretmenler, eğitim alacak öğrenciler ile veliler katıldı. 
Program’da konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Geleneksel Yazspor Okulu eğitimlerine bu yıl tahminlerimizin üzerinde bir katılım oldu. Katılımın çok olmasından da mutluluk duyduk. Yazspor Okulumuzun birinci döneminde tüm branşlarda toplam 468 çocuğumuz eğitim aldı. Yazspor Okulumuzun ikinci dönem eğitimlerinde de tüm branşlarında toplam 619 çocuğumuz eğitim alacak. Bu yılki Yazspor Okullarımızda toplamda bin 87 çocuğumuz eğitim almış olacak. Geçtiğimiz yıllara oranla bu yılki eğitimlere üç kat daha fazla çocuğumuzun katıldığını görüyoruz. Yazspor Okullarında çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim verilmektedir. Eğitime katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, hepsine aileleriyle birlikte mutlu sağlıklı yaşam diliyorum" dedi. 
 
"EN İYİ ŞEKİLDE EĞİTİM VERİLİYOR"
Çerkezköy Belediyesi Yazspor Okulu Genel Koordinatörü Oğuz Alaca da Çerkezköy Belediyesi Yazspor Okullarındaki tüm branşlarda öğrencilere en iyi şekilde eğitim verildiğini belirterek, "Çerkezköy Belediyesi Yazspor Okullarında bu yıl önceki yıllara göre rekor bir öğrenci artışı var. Ben Çerkezköy Belediyesi Yazspor Okullarının Genel Koordinatörü olarak ilk kez bu kadar ilginin çok olduğunu ilk kez gördüm. Yazspor Okulumuzun tüm branşlarında öğrencilerimize en iyi şekilde eğitim veriliyor" ifadelerini kaydetti. 
Alaca, ikinci dönemin futbol, basketbol, folklor, İngilizce kurslarıyla başlayacağını belirtti.