info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ulaş Yurdakul’dan Chp Gençlik Kollarına İftar Yemeği

Tekirdağ’a bağlı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Gençlik Kollarına iftar yemeği düzenledi.

Bahar Turistik Tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeği programına, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Sibel İmre Çoban ile Sinan Öztürk, CHP Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Vasfi Güner ile Cem Özkan, CHP Tekirdağ Gençlik Kolları Başkanı Cemal Ogün Kürümoğlu, CHP Malkara Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Uz, CHP Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yemekte yaptığı konuşmada, "37 yıl sonra Malkara’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim zaferi kazanmasını sağlayan siz değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Seçimde hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadınız. Gece gündüz demeden bizlerle birlikte aynı sevdaya, çağdaş Malkara sevdasına ortak oldunuz. Bizim sevdamızı, dertlerimizi paylaştınız. Hep beraber bir seçim kampanyası yürüttük. Malkara’da hiçbir gerginlik olmadan, anlayış içerisinde geçen bir seçimin sonunda şimdi Malkaralıların duyduğu güvene layık olup, hep birlikte el ele vererek yepyeni bir Malkara yaratacağız. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ise, Tekirdağ’da çıtayı en üst noktaya taşıyarak 12-0 gibi rekora imza atan üyeleri kutlayarak, "Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminin çok önemli olduğunu biliyoruz. Türkiye’ye siyasal hayatındaki en önemli virajının olduğunu anlatmak üzere ülkemizin her yerinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" ifadelerini kaydetti.
İftar programı, CHP Malkara Gençlik Kollarının CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’a çiçek takdim etmesiyle son buldu.