info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Logo Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan logo yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen ödül töreninde 743 yarışmacının katıldığı yarışmada dereceye giren 4 kişiye ödülleri teslim edildi. Yarışmanın birincisi 19 Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Bölümü Öğretim Görevlisi Tarık Yazar olurken, Yazar 20 Bin TL'yi almaya hak kazandı.
Öte yandan yarışmanın ikincisi Nuray Ergindir Küçükkaya 10 Bin TL, üçüncüsü Mustafa Yılmaz 5 Bin TL, mansiyon ödülü alan üniversite öğrencisi Özlem Gürtunca ise 2 Bin TL ile ödüllendirildi. Para ödülünün yanı sıra dereceye girenlere katılım belgesi ve şilt verildi. 
Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın uzun süre kullanabileceği logosunun belirlendiğini kaydetti. Albayrak "Tekirdağ'ın yıllarca kullanabileceği logosunun belirlendiği tarihi bir günü yaşıyoruz. Tekirdağ'ın tarihini ve kültürünü temsil edecek bir logo. Dilerim bu logo Tekirdağ'ımıza hayırlı olur" dedi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi daire başkanlarının da hazır bulunduğu ödül töreninde yarışmanın birincisi Öğretim Görevlisi Tarık Yazar, logonun tanıtımını yaptı. Törenin sonunda yarışmacılar ile seçici kurul toplu fotoğraf çektirdi.