info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Özel Optimed Hastanesi’nden Basına İftar

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde hizmet veren Özel Optimed Hastanesi ve Optimed Çorlu Tıp Merkezi, 24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramı dolayısıyla, medya mensuplarına iftar yemeği verdi.

Her yıl 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının yıl dönümü dolayısıyla bölgede görev yapan basın mensupları onuruna yemek veren Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi ve Optimed Çorlu Tıp Merkezi, bu yıl 3’üncüsünü düzenledikleri organizasyon kapsamında Yalı Restaurant’ta düzenlenen iftar programında basın mensuplarını ağırladı. 
Çerkezköy ve Çorlu’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ve medya sahiplerinin katıldığı iftarda her masada basın mensuplarının yanında Optimed Hastanesi’nde ve Optimed Tıp Merkezi’nde görev yapan hekimlerin ve çalışanlarının bulunması dikkat çekti. 
 
"SİZLERLE ÖZEL GECEDE BİRLİKTE OLMAK AYRI BİR MUTLULUK"
Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, gecede yaptığı kısa konuşmada, Çorlu ve Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarıyla 3’üncü kez iftar yemeğinde birlikte olmaktan son derece mutlu olduklarını belirtti. 
Arslan, "Bu gece, aynı zamanda Kadir Gecesi olması dolayısıyla da ayrıca önem kazanmaktadır. Basından sansürün kaldırışının 106. yıl dönümü olması sizler kadar bizler için de önem taşımaktadır. Bu nedenle tüm basın mensubu arkadaşlarımızın Basın Bayramını içtenlikle kutluyorum" dedi. 
Doktorlar olarak basın mensupları ile aynı kaderi paylaştıklarını dile getiren Op. Dr. Ayhan, "Bizler de sizler gibi 7/24 görev yapıyoruz. Basın mensupları hizmet sektöründe fikir işçisi olmaları nedeniyle çok nitelikli ve hassas bir görev yapıyorlar. Aynı zamanda topluma ve kişilere zarar vermemeleri gerekiyor. Bölgemizde görev yapan siz basın mensuplarına, bizlere verdiğiniz desteğe ve bölgenin kalkınmasındaki katkılarınız için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.
 
"HASTANEMİZ BÜYÜYOR"
Optimed Hastanesi ve Optimed Çorlu Tıp Merkezi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan, hastaneye yapılmakta olan ek bina ile birlikte hastanenin yatak kapasitesinin 240 yatağa çıkarılacağını söyledi. 
Hastanenin 7 yaşına girdiğini anımsatan Op. Dr. Ayhan, "8 ortakla kurduğumuz Optimed Hastanesi sizlerin desteği ve katkılarıyla büyümeye devam ediyor. 70 yatak kapasiteli olan hastanemiz kısa süre içinde 240 yatak kapasitesine çıkacak. Trakya Bölgesi’nin en büyük özel hastanesi olacak. Hastanemizde kalp cerrahisi olmak üzere bulunmayan branşlar da yakında hizmet vermeye başlayacak. Ayrıca Balkanlardan hasta gelmesini hedefliyoruz. Bu nedenle bölgede hiçbir hastanede bulunmayan bir helikopter pisti kuruyoruz. Bu yıl da Basın Bayramı’nda değerli basın mensuplarımızla bir arada olmakta son derece mutlu olduk. Davetimizi kırmayarak katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Basın mensuplarımızı ve kuruluşlarını yaptıkları özverili çalışmaları nedeniyle kutluyorum" dedi. 
 
BASIN MENSUPLARI İLE YAKINDAN İLGİLENDİLER 
İftar programında, Optimed Hastanesi ve Optimed Çorlu Tıp Merkezi Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan ve Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan başta olmak üzere Optimed çalışanları basın mensuplarını ile yakından ilgilendi.