info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Erdoğan Diyarbakır’daydı

Seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır’a giden Erdoğan, İstasyon Meydanı’ndan seslendi

Duydum ki Diyarbakır Gazze’ye destek için muhteşem bir miting yapmış, dualarını göndermiş. Mazlumların yanında durduğun için de seni tebrik ediyorum. 30 Mart seçimlerinde Diyarbakır’da yüzde 35 ile desteğini sürdürdü. Diyarbakır bizlere sahip çıktı. Haksızlık karşısında eğilmediğiniz için teşekkür ediyorum. Pensilvanya ihanet şebekesinin oyunlarını bozduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum.
 
GEZİ’NİN GERÇEK AKTÖRLERİ
 
Malum çevreler Diyarbakır’daki kardeşlik manzarasından rahatsız oldu. 17-25 Aralık’ta yargı ve Emniyet’e sızmış bir grup vasıtasıyla darbe girişiminde bulundular. Gezi olayların arkasındaki gerçek aktörleri yakından tanıyorsunuz.
 
DÜŞMANLARIN PİYONLARI
 
17 Aralık darbesinin içinde yer alanlar ülkemizin düşmanlarının piyonuydular. Biz ihanet şebekesiyle hesaplaştığımız gibi onların arkasındaki güçlerle de hesaplaşıyoruz. Kimin kimle iş tuttuğunu ittifak yaptığını görüyorsunuz. Her darbenin arkasında duran CHP yine sahnede. Milliyetçiliği ırkçılık olarak algılayan MHP sahnede. Gerilimden beslenen HDP sahnede. CHP, MHP ortak aday çıkardılar. Türkiye’yi tanımayan sorunlarından haberden olmayan bir aday. Bu aday nereye gitse oraya göre konuşuyor. Doğu’ya geliyor buranın nabzına göre şerbet vermek istiyor ama şerbeti yok.
 
IRKÇI ADAYA OY YOK
 
Din derslerinin zorunlu olmasından şikâyet ediyor. İstanbul’da bu aceminin eline bir dergi tutuşturdular. Bu monşer aday o dergiyi aldı poz verdi. Ben o derginin bazı rezil kapaklarını sizlere hatırlatacağım. Ne yazıyor biliyor musunuz: Kürt sorunu yoktur Kürt. Ben inanıyorum ki Diyarbakır’dan bu ırkçı adaya oy çıkmayacak. Biz ırkçı değiliz, siyasi Kürtçü, siyasi Türkçü değiliz.
 
BAHÇELİ’YE HAYRET ETTİM
 
Hayret ettim ya Bahçeli, Kürt kardeşim demeye başladı. Sen bugüne kadar Kürt kardeşim demezdin ya. Bu siyaset insanlara neler yaptırıyor. Öğrendi. Çünkü biz inananlar kardeştir diyerek ayrım yapmadan kardeşim dedik.
 
HDP’YE DERS VERECEKSİNİZ
 
HDP bir aday çıkardı. O da gittiği yere göre konuşuyor. Dün bir konuşmasını dinledim çok enteresan. Bizim adayımız hanım olmalıydı diyor. Sen hanım aday çıkardın da olmaz mı dediler. Çünkü orada hanımlar. CHP Kürt meselesinin, Dersim’in mimarı kapanan camilerin yıkılan türbelerin failidir. Baskıların, Diyarbakır Cezaevi’nin savunucusudur. Diyarbakır kendisine ihanet eden HDP’ye sandıkta gereken dersi verecektir.
 
DEMİRTAŞ’A SUÇLAMA
 
BDP, HDP doğunun CHP’si olmaya çalışıyor. Farklı düşüneni tehdit ediyor, dışlıyorlar. HDP’nin adayı ne dedi. ‘Diyarbakırlı anneler MİT’ten para alıyor eylem yapıyor’ dedi. Sen kendin satılmış olabilirsin ama o anneler satılmış değil bunu öyle bilesin.
 
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYIN
 
Bayram için yola çıkacaklardan uykusuz, alkollü olarak araç kullanmamalarını rica ediyorum. Alkollü olarak kullanınca alkolsüz otobüslerin devrilmesine neden olacaksınız. Yollardan acı haberler almayalım.”