info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’da Ramazan Bayramnı

Tuğlalı Parkta İzdiham

 
Vali Ali Yerlikaya’nın Tekirdağ’a atanmasından sonra gerçekleştirilen halkla bayram kutlaması,bu yıl da tuğlalı parkta gerçekleştirildi.Her bayram olduğu gibi,bu bayram da düzenlenen bayramlaşma programına,geçmiş bayramlara istinaden katılımın çok daha fazla olması,izdihama yol açtı.Bayramlaşmada,Vali Yerlikaya,her zaman olduğu gibi,yaşlı ve çocuklara ayrı bir ilgi göstererek fotoğraf çektirdi,çocuklara oyuncak hediye etti.
Her ne kadar bir yoğunluk ve karışlıklık olsa da,gerek katılımcıların gerekse Valiş Yerlikaya’nın katılımdan hoşnut olduğu görüldü.
 
 
Geçmiş bayramlardakinin aksine,,ilk defa üç büyük partiyi temsil eden milletvekillerinin birlikte kutlamaya katılması dikkat çekti.Ak parti milletvekilleri T.Ziyaeddin Akbulut,Özlem Yemişçi,CHP milletvekili Faik Öztrak ve MHP milletvekili Bülent Belen yan yana vatandaşlarla bayramlaştı.Çok sayıda siyasi,sivil toplum kuruluşları,basın mensupları ve vatandaşın katıldığı bayramlaşmada,halka lokma,ayran su vb. İkram edilirken,sıcak hava nedeniyle şapka dağıtıldı.Program,toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
 
Kaynak : Murat Ürtekin