info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak’ın Yoğun Ramazan Bayramı ve Ziyaretleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramazan Bayramı süresince çalışmalarına aralıksız ve yoğun bir şekilde devam etti.

Bayramın 1. Günü Tuğlalı Park’ta gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Süleymanpaşalılarla bayramlaşan Başkan Albayrak daha sonra ilçelere ziyaretlerde bulundu. Öncelikle Ergene İlçesi’ni ziyaret eden Başkan Albayrak burada Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in de hazır bulunduğu programda vatandaşlarla bayramlaştı. Ardından Çorlu’ya geçen Başkan Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile birlikte CHP Çorlu İlçe Teşkilatında partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ı da ziyaret eden Başkan Albayrak vatandaşlarla sohbet etti ve Ramazan Bayramlarını kutladı. Başkan Albayrak son olarak Çerkezköy ilçesini de ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.       
 
Bayramın 2. Günü Şarköy, Hoşköy, Uçmakdere, Gaziköy, Naip, Hayrabolu ve Malkara’da ziyaretlerde bulunan Başkan Albayrak, vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı, isteklerini dinledi.
İkinci gün ziyaretlerinde sırasıyla Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile bir araya gelen Başkan Albayrak, parti teşkilatlarını da ziyaret ederek partililerle de bayramlaştı. 
 
Bayramın 3. Günü ise Saray ve Kapaklı İlçeleri ile bağlı köylerini ziyaret eden Başkan Albayrak, köylülerle bir araya gelerek sohbet etti, istekleri dinledi, yapılacak çalışmalar konusunda bilgi verdi. 
Bayramın 3. günü ziyaretlerine Saray’ın Sefaalan Köyü’nden başlayan Başkan Albayrak, sırasıyla Bahçeköy, Güngörmez, Ayvacık, Kurtdere, Çukuryurt, Uzunhacı, Bahçeağıl, Karlıköy, Yanıkağıl, Karaağaç, Pınarca ve Beyazköy’ü ziyaret ederek mahalle sakinleri ve esnaflarla görüş alışverişinde bulundu. Tekirdağ’ın artık bir büyükşehir olduğunu belirten Başkan Albayrak, “Ben Tekirdağ’ın ilk ve kurucu büyükşehir belediye başkanı olarak tüm ilin başkanıyım. Yoğun iş temposundan fırsat buldukça ilimizin her köşesinde halkımızla bir araya gelmeye gayret gösteriyorum. Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm ilçelerimizi ve bazı köylerimizi gezerek vatandaşlarımızın bayramlarını kutladık, dertleştik, sohbet ettik. Bundan sonra da bu tür ziyaretlerimize devam edeceğiz” dedi.  Başkan Albayrak Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile CHP Kapaklı İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek bayramlaştı. 
Başkan Albayrak Ramazan Bayramı boyunca çalışmalarına aralıksız devam etti ve bayramı halkla iç içe geçirdi.