info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Çorlu İlçe Başkanlığı’ndan Ziyaret

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak ve beraberindeki heyet, TÜMKASDER’i ziyaret etti. TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık ve TÜMKASDER Yönetim Kurulu üyelerinin karşıladığı AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı heyetine izzeti ikramlarda bulunuldu.

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak, Çorlu’da bir çok derneğin bulunduğunu, fakat lokal ve kahvehane hüviyetindeki bu derneklerin fonksiyonel olarak hiçbir faaliyette bulunmadığını belirterek, “Bu bağlamda TÜMKASDER’i ve çalışmalarını takdirle izlemekteyiz. TÜMKASDER, ürettiği vizyoner projeleriyle hem bölgemiz için hem de Çorlu için sosyal, kültürel önemli açılımların penceresi olarak dikkat çekmektedir” dedi. 
 
   TÜMKASDER’in geçmiş dönemde hizmete sunduğu Kültür Evi’ni de gezen AK Parti heyeti, geçmişe doğru nostajik bir yolculuk yapma imkanı buldu. Kültür Evi’nde sergilenen, 1870’li yıllardan itibaren ecdadın hayatında olan araç gereçleri beğeniyle izleyen ve kendi hayatlarından da kesitleri hatırlayan AK Parti Heyeti, bu kültürel hizmetin ortaya çıkmasını sağlayanlara özellikle minnettar olduklarını belirttiler. Daha sonra, TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak ve heyetler arasında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için istişarelerde bulunuldu. TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Memleketimiz için en güzeli, en hayırlısı neyse o olmasını temenni ediyorum. Ülkemizin gelişim ve değişim sürecinde dünya ülkeleriyle boy ölçüşecek nitelikte bir vizyona sahip bir adayın işbaşına gelmesini önemli buluyorum” dedi.