info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Belediyesi Halk Otobüslerine Teknolojik Bilgilendirme Kartları Koydu

Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün hizmetleri, teknolojik yenilikleri veyeni uygulamaları hakkında halkın bilgilendirilmesi amacıyla, halk otobüslerinde bulunan şeffaf tutamaklara bilgilendirme kartları konuldu.

Her biri farklı içeriğesahip olan bilgilendirme kartlarında halkımızın ÇorluBelediyesi'nin kurumsal internet sitesi (www.corlu.bel.tr)ile mobil uygulamalarını kullanarak veya 444 99 59 numaralıiletişim merkezini arayarak yapabilecekleri işlemler hakkındabilgilere yer verildi.
 
Konuyla ilgili olarakbir açıklama yapan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı AhmetSarıkurt, "Bu uygulamayla vatandaşlarımızın belediyeyeulaşımını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarımızıduyuruyoruz. Vatandaşlarımız belediyeye gelmesine gerek kalmadanmobil uygulamamızı kullanarak arsa rayiç değerlerini, emlakvergisi borcunu, su fatura bilgilerini öğrenebilmekte ve istek -şikayetlerini fotoğrafıyla birlikte idaremize gönderebiliyor.İnternet sitemiz üzerinden kamu kurum ve kuruluşları, nöbetçieczaneler, belediye çalışma ve etkinlikleri, planlı sukesintileri, tamamlanan ve devam eden projeler, tüm ihale ilanları,meclis ve encümen kararları, çeşitli komisyon raporları,stratejik plan, imar planları ve değişiklikleri, kurumsal yapımızve erişim bilgileri hakkında tüm bilgilere erişilebiliyor. Ayrıcaonline olarak nikah tarihi ve kurs başvurusu yapılabilmekte,belediye başkanımıza mesajını iletebilmekte ve şehir kamerasıaracılığıyla Cumhuriyet Meydanı'nı canlı olarakizlenebilmektedir. Yaptığımız bu teknolojik yenilikler ve yeniuygulamalar, mesafe kavramını ortadan kaldırmış ve halkımızınbelediyeye ulaşımını kolaylaştırmıştır," dedi.