info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gazdaş Tekirdağ’dan Sonra Edirne’yi Fethediyor

GAZDAŞ, kısa süre önce başlattığı yeni bir kampanya ile evlerinde doğal gaz konforunu ve tasarruf imkanını yaşamak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor.

Kredi Ver işbirliği ile düzenlenen kampanya kapsamında iç tesisat dönüşüm kredisi alanlara, faizsiz 12 taksit  imkanı sağlanıyor. Bağlantı ve güvence bedeli için ise kredi kartına taksit avantajlarından yararlanılabiliyor. 
 
GAZDAŞ, doğal gaz kullanımının yaygınlaşması amacıyla KrediVer ile birlikte, tüm ödemelerde avantajlı teklifler sunan yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile Edirneliler,  kışa girmeden cazip seçeneklerle iç tesisat kredisinden faydalanmaya davet ediliyor.
 
Kampanya kapsamında bir açıklama yapan Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan, Société Générale’in tüketici kredileri markası olan KrediVer ile bir anlaşma yaptıklarını belirterek, “Bu anlaşma kapsamında, abonelerimize iç tesisatlarının yapımı için kredi olanağı sunuyoruz. Bağlantı ve güvence bedeli için ise kredi kartına taksit yaptırabilecekler. GAZDAŞ olarak, önümüzdeki dönemlerde abonelerimizin en uygun koşullarda doğal gaza ulaşması için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz. 2006’dan bu yana sürdürdüğümüz yatırımlarımızı her yıl sistemli olarak artırıyoruz ve bölgesel tedarikçisi olduğumuz tüm yerleşim birimlerinde yarattığımız müşteri memnuniyetini en önemli değerimiz olarak görüyoruz” dedi.
 
Kaynak : Murat Ürtekin