info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
Dolar Satış
:
Euro Alış
:
Euro Satış
:
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü İşbirliği

Süleymanpaşa Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü İşbirliği ile Operasyon. Madde Bağımlıların Barındığı Alan Güvenilir Hale Getirildi

Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü çalışma kapsamında, Ertuğrul Mahallesi’nde Yeşil ve Fırıncı Sokakları arasındaki madde ve alkol bağımlılarının mesken edindiği yabani yeşillik ve incir ağaçları ile kaplanmış arazide temizlik çalışması yaptı.
 
 
Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda yapılan çalışmada, Ertuğrul Mahallesi Yeşil ve Fırıncı Sokaklarının kesiştiği alanda, yoğun şekilde oluşan yabani yeşillik ve budanmadığı için gelişi güzel etrafa dağılmış incir ağaçları kesildi.
 
Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü, madde ve alkol bağımlılarının bu alanda madde ve alkol alıp vatandaşlarda tedirginlik ve kaygı yarattığı ifadesi üzerine yapılan çalışma sonucunda söz konusu alan Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından temizlendi.
Kaynak : Murat Ürtekin